Son dakika: 25 Suriyeli, 3 kişiye saldırdı! Yaşanan korkunç olayda yaralılar var

Suriyeli 20-25 kişilik bir grup 3 kişiye saldırdı. Korkunç olayın Bursa'da yaşandığı öğrenildi.. Suriyeli olduğu paylaşılan 20 - 25 kişilik bir grup 3 kişiye saldırdı. Ayrıca bu saldırıda bir kişi belinden bıçaklandı. Kavganın Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı Yiğitler Mahallesi’nde bir ormanlık alanda çıktığı öğrenildi. İşte detaylar...

23.04.2022-13:20 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-13:34) Son dakika: 25 Suriyeli, 3 kişiye saldırdı! Yaşanan korkunç olayda yaralılar var

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Yiğitler Mahallesi’nde bir ormanlık alanda 20-25 kişilik Suriyeli bir gurp karşılarındaki 3 kişiye saldırdı. Saldırı sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

Vatandaşlardan biri bıçaklandı!

Alınan haberlere göre 25 yaşındaki Kadir Zilhor isimli vatandaşımız belinden bıçaklanarak yara aldı. Zilhor'un tedavisinin Bursa Şevket Yıldırım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapıldığı öğrenildi. Suriyelilerin saldırıdan sonra olay yerinden uzaklaştığı bildirildi.

Yerlerini tarif etti!

Kavgadan sonra polis ekipleri olay yerine intikal etti. Ekipler, saldırıya uğrayan iki kişiyi ifadelerini almak için karakola götürdü. İfade veren bu iki vatandaş Suriyelilerin evini tarif etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal