Sivasspor'da Youssef Bennasser Sesleri

Felix, Gradel, Ninga gibi kulübe kalite katacak yabancıları transfer eden Sivasspor, gündem olacak isimleri kadrosuna katıyor.

31.08.2020-12:13 - (Son Güncelleme: 31.08.2020-15:28) Sivasspor'da Youssef Bennasser Sesleri

Ülkemizi direkt olarak Avrupa Ligi gruplarında temsil edecek olan Demir Grup Sivasspor’da takımı güçlendirme hazırlıkları tam gaz sürüyor. Kırmızı-Beyazlılar; Emre Kılınç, Mert Hakan Yandaş ve Andrade gibi hücum silahlarının yerini Gradel, Felix ve Ninga gibi yıldızlarla doldurmasının ardından şimdi de orta saha için çalışmalar yapılıyor. Fatih Aksoy’un Aytemiz Alanyaspor’a transfer olmasının sonrasında orta alana kadroya seviye atlatacak bir futbolcu almak isteyen yönetim Monaco’lu yıldız Bennasser’in peşine düştü.

HAFTA İÇİNDE İMZALAR ATILACAK

Takımıyla bir sene daha kontratı olan futbolcunun serbest kalması gündemde. Sivasspor tecrübeli orta sahaya teklifini sundu. Futbolcu tarafı Yiğidolar’ın teklifine pozitif yanıt verdi. Transferin yapılması için ise Yiğidolar futbolcunun Monaco’dan resmen ayrılmasını düşünülüyor. Bennasser’in ismi daha önce Süper Lig’de Galatasaray ve Beşiktaş’la geçmişti. Teknik adam Rıza Çalımbay’ın da takıma alınmayı çok istediği oyuncunun durumu bu hafta içerisinde kesinlik kazanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal