Sivasspor'da Rıza Çalımbay, oynayacakları Galatasaray ve Alanyaspor maçları hakkında konuştu

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Türkiye Kupası'nda oynayacaklar yarı final karşılaşması ve oynayacakları Galatasaray maçı ile ilgili yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hedeflerinin Galatasaray maçından puan kazanmak olduğunu söyledi.

27.04.2022-16:17 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-17:04)

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor kendi sahasında bu hafta Galatasaray'ı konuk edecek. Aynı zamanda Alanyaspor ile de Türkiye Kupası yarı final ikinci karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Sivasspor'da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Kırmızı beyazlı ekipte Teknik Direktör Rıza Çalımbay önderliğinde hazırlıklar tüm hızıyla devam etmekte. Rıza Çalımbay, gerçekleştirdikleri antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Çalımbay, yaptığı açıklamalarda ;

Alanyaspor galibiyeti hakkında

İyi bir maç oldu. İki takım açısından da bazı şeyler olmadı ama iki takım da mükemmel mücadele etti ve kazanmak için oynadı. Takım olarak ilk yarı iyi oynadık. İkinci yarı golden sonra baskı yedik ama onda da çok iyi mücadele ederek sahamızda iyi bir galibiyet aldık.


Taraftarlara seslendi!

Bizim biraz daha taraftara ihtiyacımız var. Çok az sayıda taraftara karşı oynadık maçımızı. Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalmak için maçımız var. O maçta da taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. Bu takım 2 senedir Avrupa'ya gidiyor. Sezona tüm takımlardan önce başladık. Hazırlık maçlarımızı bile resmi maç gibi oynadık. Hem ligi hem de Avrupa'yı birlikte götürmeye çalıştık. Takımımızın iyi bir desteğe ihtiyacı var.

Türkiye Kupası maçı hakkında

Aytemiz Alanyaspor ile daha önce oynadığımız maçları kazandık diye bu maçı da kesin kazanacağız diye bir şey yok. Oynadığımız oyunun kesinlikle üstüne çıkmamız gerekiyor ki finale kalalım. Üstüne çıkamazsak sıkıntı yaşayabiliriz.

Galatasaray maçı yorumu

Galatasaray ile oynamak çok zor. Büyük bir taraftar önünde oynayacağız. Çok iyi taraftara sahipler. Oradaki atmosfer bambaşka olacak. Orada golü, atağı düşünmemiz lazım. Çok iyi mücadele etmemiz ve oyundan hiç kopmamamız lazım. Hedefimiz Galatasaray maçından puan ya da puanlar almak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal