Galatasaray'ın eski Teknik Direktörü Fatih Terim'in satın aldığı lüks motosiklet eline geçmeden hırsızlar tarafından çalındı!

Teknik direktör Fatih Terim talihsiz bir olayla karşı karşıya kaldı. Terim'in satın aldığı lüks motosiklet daha teknik adamın eline ulaşmadan çalındı.

27.04.2022-16:01 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-16:15) Galatasaray'ın eski Teknik Direktörü Fatih Terim'in satın aldığı lüks motosiklet eline geçmeden hırsızlar tarafından çalındı!

Fatih Terim ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Son yaşanan gelişmelere göre Fatih Terim'in satın aldığı lüks motosiklet teknik adamın henüz eline geçmeden galeriden hırsızlar tarafından çalındı. İki hırsız olay sonrası tutuklandı. Motosikletin iade edilmesinin ardından şikayetten vazgeçilince 2 sanığın tahliyesine karar verildi.

Şüpheliler tutuklandı

Yapılan tespitlerin ardından olaya karışan kişiler olduğu belirlenen H.T. ve M.Ş. polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Karakolda ifade veren şüpheliler hırsızlık olayıyla bir alakalarının olmadığını ileri sürdü. İfadeleri sonrasında ise İstanbul adliyesine götürülen 2 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son gelen bilgilere göre ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında söz konusu motosikletin ünlü teknik adam Fatih Terim tarafından satın alıdığı ve fiyatının ödendiği fakat galeride konsinye olarak bekletiliği gün yüzüne çıktı. Savcılık yürütülen soruşturma kapsamında şüphelilerin kaçamaklı ifadelerde bulunduğunu belirledi.


Hapisleri isteniyor

Yürütülen soruşturma sonunda haklarında 2 şüpheli hakkında, 'Mala Zarar Verme', 'Bina İçeirisnde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık' ve 'İşyeri Dokunulmazlığının İhlali' suçları kapsamında 21 yıla kadar hapis istemiyle iddianeme hazırlandı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan 2 tuutuklu sanık, hırsızlık olayı ile ilgilerinin olmadığnı belirterek tahliyelerini istedi.

Motosiklet iade edildi

Sanıklardan H.B.'nin avutkatı müvekkilinin hırsızlık olayı sırasında evinde olduğunu bu durumun HTS kayıtlarının alınmasıyla ortaya çıkabileceğini belirtti. Ayrıca çalınan motorun bulunarak taraflara iade edildiğini belirten avukat müvekkilinin tahliyesini istedi. Mahkeme ise sanıkların tahliye edilerek yargılanmasına karar kıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal