Sivasspor'da Josef De Souza Harekatı

Devre arası transfer döneminde kadrosuna takviye yapmayı planlayan Sivasspor bir dönem Fenerbahçe’de top oynayan Josef de Souza ile ilgileniyor

03.01.2020-08:42 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-08:39) Sivasspor'da Josef De Souza Harekatı

Sivasspor ara transfer döneminde yıldız futbolcularını kaybetmesi beklenirken Mert Hakan ve Emre Kılınç kalıyor. Yiğidolar, kadrosunu yıldız futbolcu ile güçlendirmeye çalışıyor.

Devre arası transfer döneminde kadrosuna takviye yapmayı planlayan Sivasspor bir dönem Fenerbahçe’de top oynayan Josef de Souza ile ilgileniyor

Topladıkları 37 pua ile sezonun ilk yarısına mühür vuran, zirveyi kimseye bırakmayan Sivasspor’da transfer harekatı başladı. Futbolcular sezon boyunca devlerle anılan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç’ı sezon sonuna kadar kadroda tutmayı başaran İç Anadolu ekibi, takıma seviye atlatacak futbolcuların peşinde. Bu hedef doğrultusunda ilerleyen kırmızı beyazlılar geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’den Al Ahli’ye transfer olan Josef de Souza ile ilgilenmeye başladı. 30 yaşındaki oyuncunun kulübüyle karşılıklı görüşmeler sonucunda ayrılma ihtimalinin olduğu ve Sivasspor’un da bu gelişme üzerine harekete geçtiği ifade edildi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın da kadrosunda olmasını istediği futbolcunun menajeri ile iletişime geçildiği bildirildi. Bu sezon 11 karşılaşmaya çıkan ve tek asist kaydeden Souza’nın da yeniden Türkiye’ye de oynama fikrine son derece olumlu baktığı gelen haberler arasında.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal