Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan Alanyaspor Maçı Öncesi Açıklamalar

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynayacakları Alanyaspor karşılaşması öncesinde kulübün resmi internet sitesi üzerinden açıklamalarda bulundu.

02.12.2021-15:16 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-15:16) Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan Alanyaspor Maçı Öncesi Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden Hatayspor'a karşı sahadan 4-0'lık bir galibiyetle haftalardır devam eden kötü gidişata son verdi.

SİVASSPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Geçtiğimiz hafta Hatayspor karşılaşmasında iyi oyununu sürdürmek isteyen Sivasspor'da Alanyaspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

RIZA ÇALIMBAY'DAN AÇIKLAMALAR

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Alanyaspor maçı ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

ALANYASPOR İLE ZOR BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ

Güzel bir galibiyet aldık ve bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağımız maç zor bir mücadele olacak. İyi bir takım, çok dikkatli olacağız. Oradan puan ya da puanlar almak için ne gerekiyorsa yapacağız.

SON DÖNEMDEKİ EN İYİ ANADOLU TAKIMIYIZ

Max Gradel ve Mustapha Yatabare kaliteli ve oyunun kaderini değiştirecek oyuncular, bunu da yaptılar. Mustapha Yatabare'nin böyle bir çıkış yapması normal. Çok istekli ve arzulu bir arkadaşımız. Geldiği günden beri çok büyük faydaları oldu bize. Max Gradel'i zaten söylememe gerek yok, milli takımının kaptanı. Çok yetenekli bir oyuncu. Biz bu sezonu iyi şekilde bitireceğiz. Son 10 yılda 2 sene üst üste Avrupa'ya giden bir Anadolu takımı hatırlamıyorum. Biz bunu başardık. Bana göre son zamanların en başarılı Anadolu takımıyız. Güzel şeyleri yapanlar bu arkadaşlarımızdı. Yine bunu devam ettirmek için bütün gayreti gösteriyoruz. Aytemiz Alanyaspor maçı, bizim için hayati derecede önemli. Bu maçı iyi bir şekilde bitirdiğimiz zaman, Galatasaray maçına daha farklı şekilde çıkacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal