Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun İç Transferiyle İlgili Önemli Gelişmeler Yaşanıyor!

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, özellikle bu sezonki performansıyla büyük beğeni toplayan Ferdi Kadıoğlu için mutlu sona çok yakın. Genç futbolcuyla kısa sürede yapılacak görüşmenin ardından sözleşmesinin uzatılması bekleniyor.

02.12.2021-15:03 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-15:16) Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun İç Transferiyle İlgili Önemli Gelişmeler Yaşanıyor!

Sarı lacivertlilerde özellikle bu sezonki performansıyla büyük alkış alan Ferdi Kadıoğlu için anlaşılmasına çok yakın. Ferdi Kadıoğlu ile en yakın sürede anlaşılması bekleniyor.
Fenerbahçe'de bu sezon sergilediği performansla en çok dikkat çeken isimlerden birisi de Ferdi Kadıoğlu olarak göze çarpıyor. Yıldız futbolcu Fenerbahçe'de bu sezon takımını sırtlayan isimlerden birisi olarak göze çarpıyor. Ferdi Kadıoğlu, takımda Vitor Pereira'nın rotasyon futboluna sağladığı uyumla da büyük alkış aldı. Bu anlamda Fenerbahçe'de böylesine yetenekli bir futbolcuyu asla elinden kaçırmak istiyor. Bu doğrultuda futbolcuyla sözleşme çalışmalarının yenilenmesi için harekete geçildi.

FENERBAHÇE FERDİ KADIOĞLU İÇİN KOLLARI SIVADI

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe 2018 yılında Hollanda Ligi takımlarından NEC Nijmegen'den transfer edilen 22 yaşındaki genç yıldız, özellikle bu sezon sergilemiş olduğu performansla büyük alkış aldı. Bu anlamda Fenerbahçe yıldız futbolcuyu kesinlikle elinden kaçırmak istiyor. Sarı lacivertliler genç yıldız için kolları sıvadı. Futbolcunun da takımla sözleşme uzatmaya sıcak baktığı ifade ediliyor.

FENERBAHÇE TARAFTARI DA FERDİ KADIOĞLU'NUN TAKIMDA KALMASINI İSTİYOR

Fenerbahçe taraftarları genç yıldız Ferdi Kadıoğlu'nun takımda kalmasını yoğun bir şekilde istiyorlar. Takımın taraftarları sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda genç futbolcunun takımda kalması için yoğun destek mesajları atıyorlar. Genç yıldız Ferdi Kadıoğlu ile ilgili bu anlamda yakın zamanda çok sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Ferdi Kadıoğlu ile ilgili yaşanan gelişmeler Fenerbahçeli taraftarlar tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal