Sivasspor - Fenerbahçe Maçının Ardından İsmail Kartal Dikkat Çeken Açıklamalar Yaptı!

Süper Lig'de Sivasspor ile Fenerbahçe'nin 1-1'lik beraberliği sonrası İsmail Kartal'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

22.01.2022-18:47 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-18:56)

Süper Lig'de Sivasspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada iki takımda maç sonundan birbirine karşı üstünlük sağlayamadı ve iki taraf sahadan 1-1'lik beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'dan dikkat çeken sözler geldi.

BERABERLİK SONRASI AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

İsmail Kartal, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada 'Maça iyi başladık çünkü iyi hazırlandık. 3 puan için gelmiştik. Oyun planım bu. Fenerbahçe'ye oynatmak istediğim oyun bu. Çok iyi başladık. Pozitif bir futbol oynamaya çalıştıracağım demiştim, bunu da ilk yarıda gösterdik..'

'İkinci yarıda mecburiyetten dolayı istediğimiz oyunu oynayamadık. İstediğimizi oynayabilmek için oyuncularımla birlikte çalışacağız. Sakat olan bölgelerle ilgili belki yönetimle konuşup birkaç takviye yapabilirsek, istediğim oyunu yapabileceğimizi düşünüyorum.'


'Bazı mevkilerimizin alternatifleri yok. Novak sakatlanmadan önce başka hamle yapmayı planlıyorken, mecburen başka bir hamle yaptık ve oyun gücümüz azaldı. Bu sürede oyun gücümüz ve tempomuz kalmadı. İlk yarı Serdar, ikinci yarı Novak, benim en etkili oyuncularımdan birini sol beke çekmem. Tempo yapamıyorsunuz ve oyun gücünüz azalıyor. Bu yüzden rakip de sizin üstünüze gelir. İyi futbol oynamaya çalıştığımız dönemde, bunu gösterdik.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'nin, Sivasspor deplasmanından 1-1'lik beraberlik ile ayrılmasının ardından yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Fenerbahçe'nin, Sivasspor karşısında aldığı beraberlik sonrası teknik adamın açıklamaları gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal