Yeni Malatyaspor - Beşiktaş Maçı Sonrası Adem Büyük'ten Çarpıcı Sözler Geldi!

Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş'ın oynadığı maçın ardından Yeni Malatyasporlu Adem Büyük maçın hakemi Zorbay Küçük hakkında çarpıcı ifadelere yer verdi.

22.01.2022-17:49 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-18:35)

Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Karşılaşma büyük bir heyecana sahne olurken Beşiktaş futbolcusu Alex ile ilk golü buldu. Maçın sonlarına doğru ise Yeni Malatyaspor kazandığı penaltıda Adem Büyük'ün ayağından bulduğu golle skoru 1-1'e getirdi. Maç bu skorla biterken karşılaşmanın ardından Yeni Malatyaspor'un futbolcusu Adem Büyük çarpıcı açıklamalar yaptı. Futbolcu yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. 


AÇIKLAMALARI GÜNDEME OTURDU

Yeni Malatyasporlu Adem Büyük, Beşiktaş ile 1-1 berabera kaldıkları maçın ardından hakem Zorbay Küçük ile ilgili sert açıklamalara yer vedi. Futbolcu yaptığı açıklamada, 'Bu hakem, kulübeye verdiği kırmızı kart nasıl bir kırmızı kart, onu çözmüş değilim. İlk yarıda pozisyonumuz direkt ofsaytta kesildi, ikinci yarıda Beşiktaş'ın aynı pozisyonda devam ettirdi. VAR varsa iki pozisyonu da devam ettirmesi gerekiyordu. Bana niye kart gösterdi anlamadım, tek söylediğim şey ilk yarıdaki pozisyonu neden devam ettirmedin idi.'

'Demek ki daha önce söylediğimiz bir şeyden herhalde alınmış. Onu da ödüllendirmişler FIFA kokartı vererek. Çifte standardı bırakmalarını istiyoruz bütün takımlar olarak. Zor durumdayız, bu puan bizi ayağa kaldıracaktır diye düşünüyorum.' şeklinde açıklamalara yer verdi.

Yeni Malatyaspor'un futbolcusu Adem Büyük'ün yaptığı açıklamalar gündeme oturdu. Özellikle futbolcunun maçın hakemi Zorbay Küçük hakkında söylediği sözler gündeme bomba gibi düştü. Maçın ardından gelişmeler taraftarlar tarafından merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal