Sır Tutabilir Misin? film konusu ve oyuncuları

Sır Tutabilir misin filmi izleyenler tarafından oldukça beğenildi. Sizlerde Romantik Komedi izlemek istiyorsanız haberimize göz atmanızda fayda var. Sır Tutabilir misin filmi hakkında detayları haberimizde sizler için derledik.

30.06.2022-16:51 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-16:51) Sır Tutabilir Misin? film konusu ve oyuncuları

Sır Tutabilir misin filmi oyuncuları kim? Sır Tutabilir misin filminin yönetmeni kim? Sır Tutabilir misin filmi ne zaman vizyona girdi? Sır Tutabilir misin filmin konusu ne? Sır Tutabilir misin filmine dair ayrıntılar...

Sır Tutabilir Misin? Filmi ne zaman vizyona girecek | vizyon tarihi : 16 Ağustos 2019

Filmin Yönetmeni : Elise Duran

Filmin Oyuncu Kadrosu | Oyuncuları : Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin, Laverne Cox

Filmin konusu: Emma uçak fobisi olan bir çalışandır. İş seyahati için uçağa binmek zorunda kalır. Uçak fobisi olan Emma uçağın Türbilansa girmesi ile panik yapar. Öleceğini düşünen Emma hayatı boyunca kendi özel sırlarını ortaya döker. Yanında bulunan yabancı bir adama her şeyi anlatır. türbilans biter ve Emma uçaktan iner. 1 sonra ki gün işe giden Emma uçakta yanında oturan yabancı adamın aslında yabancı olmadığını görür. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Emma o adamın şirketin CEO'su olduğunu öğrenir. Ve işler karışır. Artık Emma eskisi gibi bir iş hayatı olmayacaktır.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal