Silviu Lung: "Romanya'da Atatürk Gibi Bir Lider Yok"

İstikbal Mobilya Kayserispor'un Rumen file bekçisi Silviu Lung, Anıtkabir'e yaptığı ziyaretten çok etkilendiğini söyleyerek, "Romanya'da Atatürk gibi bir liderimiz olmadı." dedi.

06.01.2020-12:28 - (Son Güncelleme: 06.01.2020-12:20) Silviu Lung: "Romanya'da Atatürk Gibi Bir Lider Yok"
Kayserispor ekibinde 3. senesini yaşayan ve ligin ilk devresinde karşılaşma başında en çok kurtarış gerçekleştiren file bekçisi olarak ilgi gören Silviu Lung kendisine yöneltilern soruları yanıtladı.

Anıtkabir ziyaretine yönelik gelen soruya; "Benim için inanılmaz bir tecrübeydi. Çok güzeldi. Eşimle ilk kez Ankara'yı ziyaret ettik. Mustafa Kemal Atatürk'ün hayat hikayesini dinledim. Bu ülkeye kazandırdıklarını ve Türkiye'nin şu anki durumunda ne kadar etkisi olduğunu gördüm. Bu ülkenin cumhuriyet ve demokrasi gibi kazanımları onun sayesinde aldığını öğrendim. Romanya'da Atatürk gibi bir liderimiz olmadı." diye cevap verdi.

"Türk insanının ona böyle bir şey (Anıtkabir) yapması çok güzel ve etkileyici. Atatürk, Türk insanının kalbinde yaşıyor. Atatürk, Türk halkı için çok önemli bir lider. Türk halkı, böyle muazzam bir eserle Atatürk'ü sonsuza dek yaşatacak. Çok etkilendim."

"Sezon başında neredeyse 15 oyuncu değiştirdik"

"Sezon başında neredeyse 15 oyuncu değiştirdik. Takıma 10 oyuncunun adaptasyonu çok zor oldu. Çok zorlandılar. Çok fazla değişim yaşadık. Değişim sezonu diyebilirim. Başkan ve teknik direktör değişti. Süreklilik sağlayamadık. Bu da kötü sonuçlara yol açtı. Bunun için çok üzgünüm. Takımın son sırada olması benim için hayal kırıklığı. Çok zor zamanlar geçirdik. İlk maçlarda çok fazla son dakika golleri yedik. Başka sorunlarla uğraştığımız için ilk yarıda başarılı olamadık. Bu, hepimiz için çok üzücü."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal