Sezon Sonu Yollar Ayrılıyor!

Galatasaray'da Fatih Terim ile ekibinin arasının açıldığı ve 66 yaşındaki deneyimli hocanın yeni sezon antrenör takımının tamamen değiştireceği belirtildi.

01.05.2020-16:40 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-16:39) Sezon Sonu Yollar Ayrılıyor!

Geçen günlerde Fatih Terim'in medya ilişkilerinden sorumlu Hande Sümertaş ile yollarını ayıran Galatasaray'da ayrılık rüzgarları esmeye kaldığı yerden devam ediyor.

Fatih Terim'in yeni tip coronavirüsü (Covid-19) yendikten sonra telekonferans vasıtasıyla oyuncularla geçekleştirdiği görüşmede Hasan Şaş ile Ümit Davala'yı çağırmadığı ve bundan dolayı 66 yaşındaki teknik direktörle ekibinin arasının açıldığı ifade edildi.

Hasan Şaş ile Ümit Davala'nın yaşanan bu olaya çok bozulduğu kaydedilirken, daha sonra gerçekleşen görüşmelerde de yalnızca Levent Şahin'in katıldığı aktarıldı.

ELMANDER- RİERA GÜNDEME GELDİ

Diğer yandan Galatasaray'ın eski oyuncuları Elmander ile Riera'nın bu iki ismin yerine teknik ekibine dahil olacağı öne sürülüyor.

Bilindiği üzere geçtiğimiz zamanlarda açıklamada bulunan Riera, "Coronavirüs krizine Türkiye'de yakalandım. Fatih Terim'in yardımcılarından biri olmak için İstanbul'daydım ve görüşmeler yapıyordum. Ancak öyle kaldı, şu anda futbol ikinci planda, yaz aylarında tekrar aynı planlar olacak mı, göreceğiz. Türkiye'den sonra Rusya'ya döndüm." ifadelerini kullanmıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal