Seyşeller Nereye Gidilmeli?

Huzur veren plajları, kiliseleri ve tarihi yapılarıyla herkesin gidip görmesi gereken yerlerden biridir. Aynı zamanda yerel halkın yer aldığı pazar ve marketleri de görülmeye değer ortamlardan biridir.

18.07.2020-10:46 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-10:45) Seyşeller Nereye Gidilmeli?

Seyşeller Nereye GidilmeliÜlkenin genel nüfusu Katolik olmasına rağmen Hintli bir kesim de bulunduğu için bu tapınak inşa edilmiştir. Toplumun dini inançlarını ve dualarını gerçekleştirdiği bir yer olarak dikkat çekmektedir. Görkemli yüksek mimariye sahip tapınak sanatsal bir görünüş oluşturmaktadır.  Hint dünyasına ve mimarisine meraklıysanız bu tapınağı görüp inceleyebilirsiniz.

Halk Pazarı

Seyşeller'in merkezini geziyorsanız mutlaka bu pazara uğramalısınız. Yerel halkın giyim kuşamını oranın popüler yiyecek ve sebzelerini görebilme şansınız vardır. Aynı zamanda balık ve deniz ürünleri için de birçok tezgah bulunmaktadır. Birçok geleneksel meyve ve yemek bu meydanda yer alan pazarlarda satılmaktadır. Her türlü mali işlemlerinizi halledeceğiniz bankalar da bu merkezin yakınında bir yerde bulunmaktadır.

Vallon Beach

Seyşeller Nereye Gidilmeli:  Hem denizi hem havasıyla serinlemek isteyenler için harika bir tercih olacaktır. Uzanan kumsalında çeşitli doğa yürüyüşleri, meditasyon aktiviteleri yapılmaktadır. Aynı zamanda şezlonga uzanıp kitabınızı okuyup akşama doğru gün batımını seyredebilirsiniz. Kalabalıktan şehrin gürültüsünden yorulan insanlar için dinlendirici bir tatil olacaktır.

Sunset Beach

Birçok plaj ve kumsalı bulunan Seyşeller'in romantik çiftler için de önerilen çeşitli plajları vardır. Eşiniz veya sevgilinizle hoş bir gün geçirmek istiyorsanız bu plajı kullanabilirsiniz. Hem sakin hem de yeşilliğin buluştuğu bu kumsalda romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Eden Island

Diğer adalardan farklı olarak insan eliyle yapılmış yapay bir oluşuma sahiptir. İçerisinde şehri aratmayacak kadar alternatif bulunmaktadır. Lokantalar, mağazalar, marina ve villalar bu yapay adayı şekillendiren unsurlar arasında yer alıyor. Turistlerin geldiği bu adada fiyatlar oldukça pahalıdır. Daha uygun fiyatlar planlayan, doğal adalarda gezmeyi düşünenler için bu ada doğru bir seçim olmayacaktır.

Seyir Balkonu

Adaları geniş bir bakış açısıyla görmek isteyenler bu seyir balkonuna çıkmalıdır. Denizi, yeşilliği ve minik adaları birleştiren bu görüntü harika bir manzara sunuyor. Aynı zamanda fotoğraf çekmeyi düşünenler için de güzel bir fırsat olacaktır.

Sans Souci Yolu

Eski dönemlerde köle pazarlamasının yapıldığı bir yer olarak tarihi bir gerçekliği ortaya çıkarmaktadır. Ekonomik faaliyetin köleler üzerine kurulduğu bu yer ormanlarla kaplanmış uzun yollardan oluşmaktadır. Karadeniz Bölgesi'nde yer alan yaylaları hissettiren görüntüsü yeşilliğin en güzel tonlarını meydana getirmektedir.

Botanic Garden

Seyşeller Nereye Gidilmeli:  Birçok canlı çeşidine ev sahipliği yapan bu bahçede hayvandan bitkiye kadar değişik canlılar yer alıyor. Özellikle büyük kaplumbağalar gezginlerin ilgisini çekmektedir. Ormanların zenginliği ve çiçeklerin oluştuğu atmosfer doğaya ayrı bir zenginlik katıyor.

Baie Lazare

Ücretsiz ve halka açık olan bu sahil deniz düşkünlerinin vazgeçilmez yerlerinden birini oluşturmaktadır. Burada denize girebilir, gün batımını fotoğraflayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal