Reunion Gezilecek Görülecek Mekanlar

Deniz ve doğanın birleştiği önemli noktaların yer aldığı Reunion'da gezilecek mekanlar arasında, Saint Paul Pazarı, Ada Akvaryumu, Le Piton de La Fournaise, Boucan Canot, Voile de la Mariee, Ermitage, Eden Bahçesi gibi yerler var.

18.07.2020-10:42 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-10:39) Reunion Gezilecek Görülecek Mekanlar

Saint Paul Pazarı

Reunion Gezilecek Görülecek Mekanlar: Şehrin en güzel pazarlarından biridir. Yeme içmeden kıyafete kadar birçok eşyayı içerisinde barındırmaktadır. Çeşitli sebze, meyve ve deniz ürünleri tezgahlarda satışa sunulmaktadır. Aynı zamanda kıyafet ve hediyelik eşya almak istiyorsanız mutlaka bu pazarı gidip görmelisiniz. Pazarı gezerken toplumun yaşayış biçimine, giyim ve geleneklerine şahit olacaksınız.

Ada Akvaryumu

Şehrin en gözde akvaryumlarından birini oluşturur. İçinde 600'e yakın balık çeşidi bulunmaktadır. Ücret olarak ise yaşa ve öğrencilik durumuna göre değişen bir tarifesi vardır. Deniz canlılarına merakınız varsa mutlaka buraya gidip vakit geçirmelisiniz.

Le Piton de La Fournaise

Şehrin en aktif yanardağını barındırmaktadır. Fotoğrafçıların helikopterle izlediği veya yakınında trekking yaptığı bir yer olarak dikkat çekmektedir. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan yerlerden biridir.

Boucan Canot

Reunion Gezilecek Görülecek Mekanlar: Deniz ve doğanın birleştiği önemli noktalardan biridir. Burada arkadaşlarınızla su sporları yaparak denizin keyfini çıkartabilirsiniz. Aynı zamanda şezlonga uzanıp güneşlenerek akşam üstü gün batımını izleme fırsatınız bulunmaktadır.

Voile de la Mariee

Optik yansımalarıyla bilinen bu şelale diğer şelalelere göre birçok açıdan farklılık göstermektedir. Görüntü itibariyle gelinin düşmesini simgeleyen bu şelale en güzel doğal mekanlardan biridir. Yeşilin ve mavinin birleşerek ahenk oluşturan bu doğal ortamı ziyaret etmeli, yakınında bulunan lokantalara giderek yemek yemelisiniz. Şehirden ve kalabalıktan yorulan insanlar için güzel bir seçim olacaktır.

Ermitage

Şehrin plajları içinde en uzun plaja sahip olan bu mekan uzun yürüyüş ve sporlar için ideal bir alanı oluşturmaktadır. Sabahın erken saatlerinde gelerek deniz ve güneşin tadını çıkartabilirsiniz. Uzun kumsalında yürüyerek, akşam gün batımını izlemelisiniz.  Hoş ve huzurlu bir gün geçirmek isteyenler için güzel bir tercih olacaktır.

Eden Bahçesi

İçinde birçok endemik bitkinin bulunduğu bu bahçe çeşitli canlı ve ağaçlara ev sahipliği yapmaktadır. Buraya gelerek hem oksijen alabilir hem de fotoğraflar çekebilirsiniz. Cennet bahçesi olarak bilinen bu yapı herkesin gezip görmesi gereken doğal mekanlardan biridir. Ormanın içinde doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz.

Saint- Denis

Reunion Gezilecek Görülecek Mekanlar: Diğer şehirlere oranla daha çok kültürel ve tarihi yapılarla dikkat çekmektedir. Buraya gelerek şehir merkezindeki binaların mimari dokusunu inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapan yaşam yerlerini görerek çeşitli yerlerde yemek yiyebilirsiniz.

Mafate

Ulaşımı olmayan bir yer olarak gizli kalmış bir cennettir. Buraya ulaşmak için saatlerce yürümeniz gerekmektedir. Köye ulaştığınızda küçük evlerin doğayla birleştiği manzarayı görünce hayran olacaksınız.

Cilaos

En güzel doğal mekanlardan birini oluşturmaktadır. İçerisinde yer alan şelale, kanyon gibi yapılarıyla gezginlerin en çok gittiği yerler arasında bulunmaktadır. Aynı zamanda bol bol doğa yürüyüşü yapacağınız birçok yer bulunmaktadır. Şehrin yakınlarında bulunan küçük köy yerel kesimin yaşayışını gelenek ve göreneklerini ortaya koymaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal