Sevimli Dostlar film konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Joachim Masannek’in yaptığı Sevimli Dostlar filmi 5 Temmuz 2019 tarihinde vizyona girdi. Çocukların bayılacağı bir film olarak karşımıza çıkan Sevimli Dostlar filmi merak edilen yapımlar arasında yer alıyor. İşte Sevimli Dostlar filmi hakkında tüm merak edilenler…

30.06.2022-01:41 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-01:41) Sevimli Dostlar film konusu ve oyuncuları

Hayvanlarla konuşan bir genç kızın beyaz perdeye yansıdığı Sevimli Dostlar filmi oldukça dikkat çekiyor. Hem ailelerin hem de çocukların çok beğeneceği bir film olan Sevimli Dostlar filmi konusu merak ediliyor. Sevimli Dostlar filmi hakkında tüm merak edilenleri sizlerle paylaştık.

Sevimli Dostlar film konusu nedir?

Hayvanlarla konuşan bir genç kızım hikayesini konu edinen Sevimli Dostlar filmi, özel bir yeteneğe sahip olan 10 yaşındaki Lilli Susewind’in hayatını konu edilmektedir. Hayvanlarla konuşabilen küçük kızın bu durumunu ailesi dışında başka kimsenin bilmemesi gerekiyor. Bu yetenek zaman zaman başına farklı işler açarken ailede bu olaylar sonrasında farklı bir yere taşınmaya karar verir. Farklı bir yerde farklı bir hayat yaşamaya başlayan Susewind ailesinin başına gelecekler de heyecanlı dakikalar yaşatacaktır. Küçük kız sırrını kimseye söylemeyeceğine söz verirken yaşananlar da pek de onun istediği gibi olmayacaktır. Hayvanat bahçesinde yaşayan bebek fil Ronny, küçük kızı kaçıracaktır.

Sevimli Dostlar Konusu

Bu olayla birlikte hemen işe koyulan Lilli, Ronny ve diğer hayvanları kurtarmak için elimden gelen her şeyi yapacaktır. Yeni okulunda edin diye arkadaşı Jess bu yolda onun yardımcısı olacaktır. Birlikte maceradan maceraya koşarken başlarına neler geleceğini de merakla bekleniyor.

Sevimli Dostlar oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Aile sineması kuşağında izlenebilecek olan Sevimli Dostlar filmi oyuncu kadrosu ile merak ediliyor. Eğlenceli konusuyla izleyenleri ekrana kilitleyecek olan Sevimli Dostlar filminin oyuncu kadrosunda Malu Leicher, Cristoph Maria Herbst, Meret Becker yer almaktadır.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal