Seksenler neden final yapıyor? Seksenler bitti mi, neden final yaptı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan 'Seksenler' dizisi final yapma kararı aldı. Bu karar, hem, izleyenleri hemde dizi ekibini oldukça fazla üzdü. Peki, Seksenler neden final yapıyor? İşte yanıt en çok merak edilen sorunun cevabı..

10.06.2022-17:14 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-17:14) Seksenler neden final yapıyor? Seksenler bitti mi, neden final yaptı?

Başrollerde Özlem Türkad, Şoray Uzun, İlker Ayrık ve Ayşe Tolga gibi başarılı isimlerin yer aldığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi 'Seksenler' final yaparak ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Alınan final kararı sonrası da dizinin müdavimleri neden böyle bir alındığını sorguluyor.

Türkiye'nin bu güne kadar yapılmış olan uzun soluklu dizileri arasında bulunan ve 10 sezondur ekranlarda izleyicilerin evlerine konuk olan Seksenler'in konusu adından da anlaşılacağı üzere 80'li yıllardaki yaşamları ele alıyordu. İnsanları geçmiş zamana götürmesi, o dönemlerde yaşayanların inişli çıkışlı halleri izleyenlere keyifli zamanlar yaşatırken, dizinin 80'li yıllarda 90'lı yıllara geçmesi dönem anlatımını oldukça fazla zorladı ve diziyi bir çıkmaza sürükledi.

Seksenler neden final yapıyo

Seksenler dizisinden hüzünlü veda!

Geniş ve başarılı oyuncu kadrosuyla her hafta TRT 21 ekranlarında evlerimize konuk olan Seksenler dizisinin senaryosunda yaşanan sıkıntılar yaratmaya başladı. Kısa sürede toparlanan dizinin 11. sezonda yenide ekranlarda olması beklenirken, TRT 1 yönetiminin dizisiyle yola devam etmem kararı aldığı öğrenildi.

TRT yönetimi bu kararı Seksenler dizisinin hem yapımcısı hem de senaristi Birol Güven’e bildirirken dizinin final bölümü için hazırlıkların tamamlanmasını istedi. 7'den 70'e herkesin çok sevdiği Seksenler dizisi bugün yayınlanan 654. bölüm ile birlikte ekran macerasını sona erdirerek seyircisine veda ediyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal