Camdaki Kız sezon finali ne zaman? Camdaki Kız yeni sezonda devam edecek mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran sevilen dizi Camdaki Kız'ın yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak edilen konular arasında. Peki Camdaki Kız ne zaman sezon finali olacak? Camdaki Kız yeni sezonda olacak mı? Tüm detaylar haberimizde.

10.06.2022-15:40 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-15:40) Camdaki Kız sezon finali ne zaman? Camdaki Kız yeni sezonda devam edecek mi?

Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan ve başarılı oyuncu kadrosuyla sevilerek takip edilen Camdaki Kız dizisinin sezon finali yapacağı tarih açıklandı. Peki Camdaki Kız dizisi ne zaman sezon finali olacak? Camdaki Kız yeni sezonda devam edecek mi? Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Camdaki Kız sezon finali

OGM Pictures tarafından yapımcılığının üstlendiği ve Burcu Biricik gibi sevilen ve başarılı isimlerin oyuncu kadrosunu oluşturduğu Camdaki Kız dizisi 16 Haziran tarihinde 47. bölümüyle sezon finali yapacak. Camdaki Kız dizisi yeni sezonda da devam edeceğini açıkladı. Dizi Eylül ayında ekranlarda sevenleriyle buluşmaya devam edecek. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal