Şampiyonlar Ligi Finalinde Madrid'in Rakibi Kim Olacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’in ardından final oynayacak ikinci takım bu akşam belli oluyor. İtalyan ekibi Roma, evinde İngiliz temsilcisi Liverpool'u konuk ediyor.

02.05.2018-10:40 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-10:24) Şampiyonlar Ligi Finalinde Madrid'in Rakibi Kim Olacak?

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’in ardından finale yükselecek diğer takım bu akşam oynanacak Roma-Liverpool karşılaşmasıyla belli oluyor.

Şampiyonlar Ligi’nde ilk finalist, dün akşam sahasında Bayern Münih ile 2-2 berabere kalmasına rağmen ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanan İspanyol devi Real Madrid olmuştu.

İspanyol ekibin finaldeki rakibi bu akşam oynanacak Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Roma-Liverpool karşılaşması ile belli olacak.

İtalyan temsilcisi Roma, ilk karşılaşmada 5-2 mağlup olduğu Liverpool’u evinde ağırlıyor. İtalyan ekibinde tek hedef Barcelona karşısında gösterdiği başarıyı tekrarlayarak final için yetecek skoru elde etmek. Şampiyonlar Ligi çeyrek final turunda Barcelona’yı 4-1’in rövanşında 3-0’la geçerek adeta imkansızı başaran Roma, bu başarısını bir kez daha tekrarlamak istiyor.

Konuk ekip Liverpool ise rakibini Anfield Road Stadı’nda 5-2 mağlup etmesinin avantajını koruyarak finale yükseleceğine inanıyor.

Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.45’te başlayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal