Sangare Hangi Milli Formayı Giyecek? Türkiye Mi? Gine Mi?

Antalyaspor’un başarılı sağ kanat oyuncusu Nazım Sangare, milli takım tercihi konusunda açıklamalarda bulundu.

02.05.2018-10:23 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-10:25) Sangare Hangi Milli Formayı Giyecek? Türkiye Mi? Gine Mi?

Türk Milli Takımı’nın da ilgilendiği Antalyaspor'un 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Nazım Sangare, Mayıs ayında Gine Milli Takımı yetkilileri ile bir araya geleceğini ve milli takım tercihi konusunda bir kararı vereceğini ifade etti.

Gine basınına açıklamalarda bulunan Nazım Sangare, "Alman ve Türk pasaportum var. Baba tarafından Gineliyim. Her ne kadar annemin ülkesi olan Türkiye, bana olan ilgisini belirtse de, Gine'nin benimle somut bir şekilde ilgilenen ilk ülke olduğunu vurgulamam gerekir. Çok mutluyum, ailem de öyle. Bir karar verme açısından aceleci davranmak yerine bana olan yaklaşımı görmek istiyorum. Bu nedenle mayıs ayı sonundaki milli takım toplantısına katılacağım. Dürüst olmak gerekirse, çok motive bir durumdayım. Bu programın sonrasında kararımı duyuracağım. Hayal kırıklığına uğramak istemediğimi özellikle ifade etmek isterim" şeklinde konuştu.

Nazım Sangare’nin annesi ve babası da daha önce Gine Futbol Federasyonu ile bir görüşme gerçekleştirerek, Antalyasporlu oyuncunun milli takım konusunu değerlendirmişti.

Ajansspor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal