Salzburg Başkanı Açıkladı: "Fenerbahçe İle Görüşüyoruz"

Vedat Muriqi'ye Kosovalı ortak geliyor. Salzburg Başkanı Gruber, "Takımdan ayrılacak başka oyuncular da var. Mergim Berisha için Fenerbahçe ile görüşüyoruz" konuşmasını yaparak müjdeyi verdi.

14.01.2020-08:53 - (Son Güncelleme: 14.01.2020-08:53) Salzburg Başkanı Açıkladı: "Fenerbahçe İle Görüşüyoruz"

TFF'nin koyduğu limitleri aşmasına karşın transfer hamlelerine devam eden Fenerbahçe, kadrosuna forvet katmak için hazırlıklarını devam ettiriyor.

Vedat Muriqi'i yedeklemek isteyen Fenerbahçe yönetimi aradığı oyuncuyu Avusturya'da buldu. Kanarya'nın Salzburg'ta kariyer yapan Kosova asıllı forvet Mergim Berisha'yla ilgilendiği öğrenildi. 21 yaşındaki hücum futbolcusu için Bundesliga takımıyla iletişime geçildi.

17 Karşılaşmada 7 Gol

İki takım arasındaki anlaşmayı Avusturya haberleri de doğruladı...

Nachrichten'e konuşma yapan Red Bull Salzburg Başkanı Siegmund Gruber, "Erling Braut Haaland ve Takumi Minamino takımdan ayrıldı. Daha da ayrılacak isimler var. Mergim Berisha için de Fenerbahçe ile görüşüyoruz"sözlerini kaydetti.

Salzbug alt yapısında kendini geliştiren Berisha, Liefering, LASK, Magdeburg ve Altach gibi ekiplerde top koşturdu. 21 yaşındaki futbolcu, Altcah'da oynadığı 17 karşılaşmada 7 gol, 5 asistlik performans gösterdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal