Sakarya TEM Otoyolunda Zincirleme Kaza: 13 Araç Birbirine Girdi

TEM Otoyolu Sakarya geçişinde yağış sonrasında 1 otobüs, 2 kamyon, 2 tır ve 8 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.

19.06.2021-21:01 - (Son Güncelleme: 19.06.2021-21:05) Sakarya TEM Otoyolunda Zincirleme Kaza: 13 Araç Birbirine Girdi

TEM Otoyolu Sakarya geçişi Sapanca ilçesi Kırkpınar Mahallesi yakınlarında zincirleme bir kaza meydana geldi, İstanbul istikametinde yağışın ardından yaklaşık 300 metrelik mesafede arka arkaya trafik kazaları oluştu.

13 ARAÇLIK ZİNCİRLEME KAZADA 5 KİŞİ YARALANDI

1 otobüs, 2 kamyon, 2 tır ve 8 otomobilin karıştığı zincirleme kazada meydana geldi. Kazanın ardından otoyolun İstanbul istikameti geçici süre ile trafiğe kapandı. Olay yerine gönderilen ekipler kazada yaralanan Ş.A., E.A., K.T., B.G. ve N.M. isimli 41 YK 468 plakalı kamyon sürücüsü dahil toplamda 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları meydana geldi. Yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucunda trafik 2 şeritten verildi. Araçlar yoldan kaldırıldıktan sonra trafik normal akışına döndü. Diğer yandan, 41 YK 468 plakalı kamyonda bulunan ve yola savrulan keresteler de Karayolları Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yoldan kaldırıldı.

'13 ARAÇ FARKLI YERLERDE KAZAYA KARIŞTI'

Kazayı anlatan Gökhan Akçabozan, "Bu bölgede ikamet ediyorum. 16.48 sıralarında bir fren sesi geldi ve daha sonrasında ise kazalar peş peşe geldi. 3 tane yaralı olduğunun bilgisini aldık. 13 araç farklı yerlerde kazaya karıştı. Şuanda İstanbul istikametinde trafiğin normale dönmesi için çalışmalar sürüyor" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal