Rüştü Reçber'in sosyetik eşi Işıl Reçber 44 yaşında baleye başlayınca sosyal medyada olay oldu

Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in uzun yıllardır birlikte olduğu eşi Işıl Reçber, henüz çocukken başlanılması gereken baleye 44 yaşında başladı. İşte habere ilişkin o detaylar...

07.03.2022-15:38 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-15:38)

Ünlü kaleci Rüştü Reçber, yıllar önce dolu dizgin aşk yaşadığı sevgilisi Işıl Reçber'le dünya evine girmişti. En az ünlü kaleci kadar meşhur olan Işıl Reçber ise, moda dünyasının en tanınmış simalarından biri olarak sosyeteye damgasını vurmuştu. Ünlü çiftin 20 yaşındaki kızları Tuana Reçber eğitim için Londra'ya gitmek durumunda kalınca, Rüştü ve Işıl Reçber de kızlarının peşinden Londra'ya gitmeye karar verdiler. Geçtiğimiz yıllarda bir televizyon programında jüri koltuğunda oturan Reçber, şimdilerde sosyal medyayı aktif kullanması ile ön plana çıkıyor. Sık sık paylaşımlarda bulunan ünlü isimler arasında yer alan ünlü isim, bu kez de bale yaptığı karelerini sosyal medyadan paylaşınca olay oldu. 

Reçber: Kendiniz için mutlu eden bir şeyler yapın

44 yaşındaki sosyetik güzel Işıl Reçber, baleye başladığını sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla duyurdu. Reçber paylaşımlarının altına; ''Öyle kendinize dönük yaşayın ki başkalarını eleştirmek için zamanınız kalmasın' Ne güzel sözdür… Her şey seninle güzel… Çünkü en değerli sizsiniz… Önce kendinizi sevin tabii narsistlik boyutunda değil. Kendiniz için sizi mutlu eden bir şeyler yapın. Bu dans olur, bu yemek yapmak olur, bir müzik aleti çalmak olur, spor dalı olur, resim olur, heykel olur bir şeyler, iyi gelen mutlu eden. Hadi ne olursa çünkü mutlu olmayı hak ediyorsun'' notunu düştü. Reçber'in bu paylaşımının altına binlerce tebrik mesajı ve övgüler yağarken, bazı takipçileri ise ünlü ismi eleştirmeyi ihmal etmedi. 

Işıl Reçber baleye başladı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal