Ronaldo'dan İyi Haber Gelmiyor!

Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo'nun ikinci testinin pozitif olduğu, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya karşı oynayamayacağı bildirildi.

22.10.2020-14:11 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-15:07) Ronaldo'dan İyi Haber Gelmiyor!

Koronavirus, spor camiasında yayılmaya devam ediyor. Son olarak dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun da Covid-19 testi pozitif çıkmıştı. İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Portekizli futbolcudan iyi haber gelmedi.

RMC Sport'un haberine göre Ronaldo'nun testleri, henüz negatife dönmedi. İkinci testi de pozitif çıkan ve hiçbir belirti göstermeyen ancak durumu iyi olan Portekizli yıldız, milli takım kampından bu yana karantinada tutuluyor.

Gelecek hafta Juventus'un Barcelona ile Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geleceği mücadelede forma giyemeyeceği ifade edilen Ronaldo'nun, yapılacak son testinin negatif çıkması halinde ise mücadelede oynamasına müsaade edileceği konuşuluyordu. Futbolseverler, Messi ile Ronaldo'yu karşı karşıya getirecek bu maçı merakla bekliyordu.

Böylece Ronaldo ve Messi'nin randevusu 8 Aralık'taki maça kaldı...

SAÇLARINI KAZITTI

Virüs haberini aldıktan sonra evine kapanan Cristiano Ronaldo, çalışmalarını yürütürken, radikal bir imaj değişikliğine gitti. Portekizli dünya yıldızı, saçlarını ilk kez kazıttı. Daha önce kısa saç modeli yapan Ronaldo'nun bu yeni tarzı, hayranları tarafından oldukça beğenildi. 35 yaşında Ronaldo, futbolun bir numarası olarak gösterilmeye devam ediliyor.

İŞTE RONALDO'NUN YENİ İMAJI

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal