Roma’dan Gündemi Sarsan Messi Hamlesi!

Bordeaux’dan Malcom’u Barcelona’ya kaptıran Roma’dan İspanyol devine misilleme geldi.

27.07.2018-12:31 - (Son Güncelleme: 27.07.2018-12:27) Roma’dan Gündemi Sarsan Messi Hamlesi!
İtalya Serie A ekiplerinden Roma, geçtiğimiz günlerde Bordeaux ile Brezilyalı futbolcu Malcom’un transferi konusunda anlaşma sağlamış ancak araya Barcelona’nın girmesiyle 21 yaşındaki yıldızı İspanyollara kaptırmıştı.

Barcelona’nın Malcom transferi konusunda açıklamalarda bulunan Roma Kulübü Başkanı James Pallotta, İspanyol devini etik davranmamakla suçlamıştı. Açıklamalarında Barça’nın yıldızı Lionel Messi'ye de yer veren Pallotta, Barcelona'dan Messi'yi istemişti. Yaşanan olaylar sonrası Roma'nın Twitter hesabından sosyal medyanın gündemne oturan Messi paylaşımı yapıldı.

Barcelona, 21 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Malcom Filipe Silva de Oliveira'yı Fransız ekibi Bordeaux'dan kadrosuna kattı ancak tartışmalar bitmedi. Transferi 41 milyon euro bonservis bedeli karşılığında bitiren Barcelona ile Roma arasında küçük çaplı bir kriz yaşandı. 38 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Roma ile anlaşmak üzere olan Bordeaux’ya, Barcelona son anda devreye girerek daha yüksek bonservis önermiş ve Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmıştı.

Transferin ardından Roma Başkanı Pallotta, "Malcom transferinde Barcelona etik davranmadı. Bizden özür dilediler fakat özürlerini kabul etmiyorum. Tek şartla kabul ederim, bize Messi'yi versinler" şeklinde konuşmuştu.

Roma'nın resmi Twitter hesabından da Pallotta’nın açıklamaları sonrası Arjantinli yıldız Messi’li paylaşım geldi. İsveç'in en ünlü markası ve dünyanın en büyük perakende şirketlerinden birinin kargo kutusunun yer aldığı fotoğrafı paylaşan Roma, kutunun üzerine ise Messi yazdı ve "Yalnızca bunu sipariş ettik" ifadesine yer verdi. İtalyan temsilcisinin bu paylaşımı kısa sürede binlerce kez beğeni aldı.


  

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal