Robin Van Persie: Belki de Fenerbahçe'ye Gitmemeliydim

Sarı lacivertlilerin eski golcü futbolcusu Robin van Persie, verdiği röportajda o dönem ki transfer kararının yanlış olabileceğini belirtti.

01.01.2020-15:51 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-15:46) Robin Van Persie: Belki de Fenerbahçe'ye Gitmemeliydim

Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcusu Robin van Persie, Manchester United'dan transfer olduğu süreci anlatıı.

Sarı lacivertlilerin eski golcü futbolcusu Robin van Persie, verdiği röportajda o dönem ki transfer kararının yanlış olabileceğini belirtti.

İngiltere devi Manchester United'da forma giyememe ihtimalinin olmamasının üzerine ayrılık kararı verdiğini söyleyen Hollandalı efsane, "Manchester United ile 1 yıl daha sözleşmem vardı, belki Fenerbahçe'ye gitmemeliydim ve 1 yıl daha kalmalıydım. Ancak Van Gaal teknik direktördü ve amacını bana açıkça deklare etmişti. Orada bir karar vermek zorundasın: Takımda mı kalıp süre bulmak için savaşacak mısın, bu dürüst bir rekabet olacak mı? Tüm aldığım bilgilerin ışığında, yoluma gitmeye karar verdim" ifadelerinde bulundu.

"İNGİLTERE'DE 11 YIL KARİYERİM VAR"

Manchester United'da 3 yıl süre başarılı olduğunu da belirten Van Persie, "Yine de 3 yıl, 3 gün değildi. Uzun bir süre, futbol kariyerimin önemli bir parçası ve İngiltere'de 11 yıllık futbol kariyerim var. Çocukluğumda bunun hayalini kuramazdım" şeklinde konuştu.

Robin van Persie, 2015'te transfer olduğu Fenerbahçe'de 3 sene forma giydi ve 87 karşılaşmada 36 gol, 7 asistlik performans gösterdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal