Robert Prosinecki: 'Zor Bir Süreç Yaşıyoruz'

Hes Kablo Kayserispor’un Hırvat hocası Robert Prosinecki, coronavirüs salgını gölgesinde karşılaşmalara hazırlanmanın zor bir durum olduğunu aktardı.

18.05.2020-11:05 - (Son Güncelleme: 18.05.2020-11:03) Robert Prosinecki: 'Zor Bir Süreç Yaşıyoruz'

Süper Lig'in 26 haftalık kısmını 18. sırada sonlandıran Hes Kablo Kayserispor, antrenmanlarını devam ettiriyor. Tesislerde Teknik Adam Robert Prosinecki ile birlikte çalışan sarı- kırmızılı oyuncular, 12 Haziran'da başlayacak karşılaşmalar için form tutmaya çalışıyor. Oyuncularını müsabakalara hazır hale getirmenin coronavirüs salgınının sürdüğü şu zamanlarda son derece zor olduğunu ifade eden Kayserispor Teknik Patronu Robert Prosinecki, "Elbette işimizi yapıyoruz. Ancak sağlık, futbolun ötesinde bir durum. Tüm tedbirleri alarak çalışıyoruz. Ama rahat değiliz. Tedirginlik var. Herkesin psikolojisi aynı olmayabilir. Zor bir süreç yaşanıyor" şeklinde konuştu.

Hırvat hoca, "Dilerim bu virüs salgını bir an önce biter. Eskisi gibi olmasa da hayat normale dönebilir. Avrupa'da da futbol yeniden başlıyor. Türkiye'de de Futbol Federasyonu bir karar aldı. Bu karara uymamız gerekiyor. Sağlık tedbirleri altında işimizi en iyi şekilde yapıp maçlara hazırlanacağız. Şimdilik bunu yapıyoruz" değerlendiresinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal