Ricardo Quaresma: ‘Günde 4-5 Kez Yıkanıyorum’

Ricardo Quaresma coronavirüs salgını sebebiyle karantina hayatını İstanbul’da geçiriyor. Deneyimli futbolcu yaşanan süreçle alakalı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

20.04.2020-11:01 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-10:58) Ricardo Quaresma: ‘Günde 4-5 Kez Yıkanıyorum’

Kasımpaşa'nın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, karantina zamanlarını Türkiye'de sürdürüyor. Eşi, çocukları ile beraber İstanbul'daki evlerinde yaşayan futbolcu, zorlu süreçleri geride bırakarak tekrardan karşılaşmaların başlayacağı zamanları bekliyor.

36 yaşındaki deneyimli oyuncu, ülkesinde yayın yapan '5 para a Meia Noite' adla programa görüntülü olarak konuk olarak, yapılan sohbete katıldı. Yaşadığı zor çocukluk yıllarından bahseden Kasımpaşa'nın yıldız futbolcu, banyo yapmak hakkında ilginç gerçeğini açıkladı.

'SUYA VERECEK PARAM VAR, SÜREKLİ DUŞ ALIYORUM'

Banyo yapmak hakkında bir itiraf yapan Quaresma "Küçükken pek sık yıkanamazdım çünkü evimizde banyo yoktu. Şimdiyse suya verecek param var ve sürekli duş alıyorum. Günde 4-5 kez yıkanıyorum" şeklinde konuştu. İstanbul'da evdeki hayatını da açıklayan yıldız konuşmasını şöyle sürdürdü:

'EŞİMİN YARDIMIYLA EVDE KEK YAPIYORUM'

"Burada evimde ailemle birlikte vakit geçiriyorum. Futbolu şimdiden özledim ama böyle olması gerekiyor. Kendime mini fitness salonu yaptım, formumu kaybetmemek için orada çalışıyorum. Unlu mamuller de imal ediyorum, kek yapıyorum. Eşim sağ olsun bu konuda bana yardımcı oluyor".

'TÜM FUTBOLCULARDA VARDI, BEN DE ALDIM'

Program anında ilk saatini de gösteren Quaresma, "Bu saati, sözleşme imzalayıp para kazanmaya başladığımda ilk maaşımla almıştım. Çünkü bütün futbolcuların kolunda büyük saatler görmüştüm ve o zaman bir gün benim de böyle bir saatim olsun diye düşünmüştüm. O yüzden bu saatin bende özel bir yeri var" ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal