Rehber dizisi hangi kanalda? Rehber dizisi konusu ne?

Bein Connect’te ekranlara gelmesi beklenen Rehber dizisi, izleyenlerin hakkında araştırma yaptığı yapımlardan birisi olarak dikkat çekiyor. Peki Rehber dizisi hangi kanalda? Rehber dizisi konusu ne? İşte soruların yanıtları...

13.07.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-11:29) Rehber dizisi hangi kanalda? Rehber dizisi konusu ne?

Gold Film’in yapımcılık görevini üstleneceği Rehber dizisi çok yakında Bein Connect platformunda dizi severlerle buluşacak. Yönetmenliğini Hakan Kırvavaç, senaristliğini ise Yılmaz Şahin’in üstleneceği dizinin başrolünde ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan olacak. Aynı zamanda bir çok kaliteli isim daha Rehber dizisi altında bir araya gelecek. Dizi severler ise ‘’Rehber dizisi hangi kanalda? Rehber dizisi konusu ne?’’ sorularının net yanıtlarını öğrenmek için internete yönelmiş durumda.

Rehber dizisi konusu ne?

Evlerinden uzakta yatılı bir okulda eğitim görmeye devam eden 3 kızın aksiyon ve gerilim dolu hayatları dizinin konusunu oluşturacak.

Rehber dizisi

Rehber dizisi hangi kanalda?

Rehber dizisinin başrolünde son olarak TRT 1’de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Oruç Reis’e hayat veren Engin Altan Düzyatan yer alacak. Dizinin 2022 yılı içerisinde yayın hayatına Bein Connect platformunda başlaması bekleniyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal