Kusursuz Kiracı oyuncuları kimlerdir? Hangi gün yayınlanıyor? Dizinin konusu nedir?

MF Yapım imzalı olan Kusursuz Kiracı dizisi FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanırken internet üzerinden sıklıkla Kusursuz Kiracı konusu, oyuncuları ve ne zaman yayınlanacağı araştırılmaktadır. Birbirinden yetenekli ve başarılı isimlerin dizide yer aldığı görüntülenirken heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, Kusursuz Kiracı dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

13.07.2022-11:24 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-11:24) Kusursuz Kiracı oyuncuları kimlerdir? Hangi gün yayınlanıyor? Dizinin konusu nedir?

Yaz sezonuyla beraber ekranlarda yerini alacak Kusursuz Kiracı dizisinin yönetmen koltuğunda oturan isim Yusuf Pirhasan olurken senaryosunu kaleme alan ise Nermin Yıldırım'dır. Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkan Tütüncü'nün yer alacağı Kusursuz Kiracı dizisinin konusu ve oyuncuları merak konusu olmaktadır. İşte detaylar...

Kusursuz Kiracı konusu nedir? 

Kusursuz Kiracı dizisinin içerisinde bir apartman da yer alan insanların ilişkileri ele alınmaktadır. İki başrol oyuncu da internet gazetesinde muhabir olup yaşadıkları diyaloglar dikkat çekmektedir. Mona ve Yakup karakterlerinin hikayeleri dizide ele alınmaktadır. 

Kusursuz Kiracı dizi oyuncuları ve konusu

Kusursuz Kiracı dizisi oyuncuları

Dilan Çiçek Deniz - Mona Ünkap

Serkay Tütüncü - Yakup Ortaç

Bennu Yıldırımlar - Madame Vula

Melisa Döngel 

Ruhi Sarı

Rüçhan Çalışkur 

Beyti Engin 

Özlem Tokaslan 

Umut Kurt 

Deniz Cengiz - Suzi Dinç

İncinur Daşdemir -

Nilsu Yılmaz - Pelin Polat

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal