Gri dizisi nerede çekiliyor? Gri dizisi konusu nedir, hangi gün yayınlanıyor?

Disney Plus’ın yeni Türk yapımlarından birisi olacak olan Gri dizisi hakkındaki araştırmalar son saatlerde hız kazandı. Peki Gri dizisi nerede çekiliyor? Gri dizisi konusu nedir, hangi gün yayınlanıyor? Gri dizisinin merak edilenleri haberimizde...

13.07.2022-11:14 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-11:14) Gri dizisi nerede çekiliyor? Gri dizisi konusu nedir, hangi gün yayınlanıyor?

Türkiye’ye geçtiğimiz ay giriş yapan Disney Plus, Türk yapımlarını ardı arkasına yayınlamaya hazırlanıyor. Disney Plus’ın en yeni dizilerinden birisi olacak olan Gri dizisi ise konusu ve oyuncuları sebebiyle izleyenlerin gündemine girmeyi başardı. OGM Pictures’ın yapımcılık görevini üstleneceği Gri dizisinin konusu, oyuncuları, çekim yerleri ve yayın tarihi gibi detayları dizi severler tarafından internet yardımıyla araştırılıyor.  Peki Gri dizisi nerede çekiliyor? Gri dizisi konusu nedir, hangi gün yayınlanıyor? 

Gri dizisi konusu nedir?

Mesleğinde başarılı ve saygın bir kişi olan Avukat Fuat’ın hayatının kızının yaşadığı bir kaza sonucunda alt üst olur. Kızının intikamını almak isteyen Fuat, telefonuna gelen mesajlarla bir kez daha şoka uğrayacak ve geçmişiyle karşı karşıya gelecektir. 

Gri dizisi

Gri dizisi oyuncuları kimlerdir?

Disney Plus platformunda yayınlanacak Türk dizilerinden birisi olan Gri dizisinin yönetmenliğini Yağmur Taylan ve Durul Taylan üstlenecek. İşte Gri dizisi oyuncuları:

Timuçin Esen - Fuat

Ebru Özkan - Hülya

Alican Yücesoy - Arda

Buçe Buse Kahraman - Selin

Selin Kahraman - Komiser Leyla

İlayda Akdoğan - Ceyda

Gri dizisinin yaz mevsimi içerisinde Disney Plus’ta yayınlanması bekleniyor. Gri dizisi 8 bölüm halinde izleyenlerle buluşacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal