Real Madrid Eski Fenerbahçeli Eljif Elmas'ı Transfer Etmek İstiyor!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Napoli'den eski öğrencisi ve Kuzey Makedonyalı yıldız Eljif Elmas'ın transfer edilmesini istedi.

15.11.2021-17:24 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-18:14) Real Madrid Eski Fenerbahçeli Eljif Elmas'ı Transfer Etmek İstiyor!

Fenerbahçe'nin eski genç yıldızı Eljif Elmas ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Eljif Elmas, Kuzey Makedonya Milli Takım'ı ile beraber son olarak İzlanda karşısında attığı 2 gol ile beraber büyük ses getirmişti. Yıldız futbolcu attığı gollerle Avrupa'da çok büyük ses getirdi. Gösterdiği performansla büyük ses getiren futbolcuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin, Napoli'den eski öğrencisi Eljif Elmas'ın transfer edilmesini istediği gelen bilgiler arasında bulunuyor.

CARLO ANCELOTTİ EJİF ELMAS'I GÖZÜNE KESTİRDİ

Eljif Elmas, gösterdiği performansla önemli takımların transferde dikkatini çekti. Carlo Ancelotti'nin, Real Madrid yönetimine genç futbolcunun transfer edilmesini istediği öğrenildi. Makedon futbolcuyla bir süredir İspanyol devin ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor. Futbolcu için Real Madrid'in yakın zamanda sıcak temaslarını arttıracağı gelen bilgiler arasında bulunuyor.

FENERBAHÇE ELJİF ELMAS TRANSFERİNDEN 1.5 MİLYON EURO KAZANABİLİR

2017 yazında Rabotnicki'den Fenerbahçe'ye 180 bin Euro karşılığında transfer olan Eljif Elmas 2 sezon sonra ise 16. 1 milyon euro bonservis bedeliyle Napoli takımının yolunu tuttu.
Fenerbahçe, Eljif Elmas'ın başka bir takım'a transfer olması durumunda futbolcunun bonservis bedeline bağlı olarak en çok 1.5 milyon euro bonus elde edebilecek. 22 yaşındaki Eljif Elmas, Napoli formasıyla çıktığı 96 karşılaşmada 6 gol atıp 4 kez asist yaptı. Futbolcu ile ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal