Radamel Falcao: 'Galatasaray'dan Ayrılmam'

ESPN’e açıklama yapan Radamel Falcao, “Arjantin’de olduğu gibi taraftarlar çok tutkulu. Burada dışarı çıktığında insanların seni fark etmemesi mümkün değil. Ailem ve ben Türkiye’de çok mutluyuz” dedi.

07.05.2020-16:19 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-16:16) Radamel Falcao: 'Galatasaray'dan Ayrılmam'

Sezon öncesinde uzun uğraşlar neticesinde Monaco’dan transfer edilen ve 3 senelik kontrat yapılan Falcao’nun, gitmeye hiç niyeti yok. Ligin ilk bölümünde şanssız bir sakatlık yaşamasına karşın sonradan toparlanan ve 17. haftadan itibaren oynadığı 8 maçta 8 gol atan Kolombiyalı golcü, ESPN’e açıklamalar yaptı. Yeni tip coronavirüs (Covid-19) zamanlarından bahseden 34 yaşındaki yıldız, "Pek çok insanın yaşadıklarını yaşıyoruz evde. Ailemle, kızlarımla vakit geçiriyorum. Daha önce olmayan görevlerim var evde. Farklı alanlarda yardımcı oluyorum. Özel bir zaman geçiriyoruz ve birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Özellikle mutfak ve temizlik anlamında öğretici bir zamandan geçiyorum" ifadelerini kullandı.

'KADINLARA ŞAPKA ÇIKARIYORUM'

Mutfakta başarılı olduğuna dikkat çeken Falcao, "Özel yemekler benden soruluyor. Film gecesinde pizza veya hamburger yapıyorum. Eğlenceli bir şeylerin parçasıyım. Mutfakta bir aşçıyım diyebilirim. 3 kızımla sürekli eğlenmek zorundayım. İnsanlar hep oyun oynadığımı veya dinlendiğimi sanıyor ancak 3 çocuklu bir annenin evde ne kadar karmaşık ve zor bir hayatı olduğunu anladım. Kadınlara şapka çıkarıyorum" şeklinde konuştu.

'MUSLERA BENİ ETKİLİYOR'

Kolombiya’nın Brezilya ve Arjantin’e yaklaştığını ve dünyada pek çok futbolcusunun olduğunu belirten Falcao, "Saçlarını tekrar uzatacak mısın?" sorusuna ise, "Saçımı beğeniyorum. Şu anda uzatmak zor geliyor. Kestirmeyi daha kolay buluyorum" yanıtını verdi. Transferi hakkında da kesin konuşan deneyimli forvet, "Arjantin’de olduğu gibi taraftarlar çok tutkulu. Burada dışarı çıktığında insanların seni fark etmemesi mümkün değil. Ailem ve ben Türkiye’de çok mutluyuz. Ancak Türkçe zor. Muslera beni etkiliyor. Çünkü Türkçe konuşabiliyor" dedi.

'TRANSFERİ DÜŞÜNMÜYORUM'

Falcao, ESPN’e yaptığı açıklamasında olduğu gibi menajeriyle yaptığı toplantıda da Galatasaray’da mutlu olduğunu söyledi. Katar takımlarının yanı sıra eski kulübü River Plate’in de istediği El Tigre, transfer kapısını kapattı. Falcao’nun menajerine, "Galatasaray’dan ayrılmayacağım. Burada kupalar kaldıracağım. İstediğim futbol ortamı var. Transferi düşünmüyorum tamamen şampiyonluğa odaklandım" dediği bildirildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal