Ahmet Ağaoğlu: 'En Şanslı Kulüp Trabzonspor'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor dergisinin mayıs ayı baskısında bulunan yazısı haberimizde...

07.05.2020-16:06 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-15:49) Ahmet Ağaoğlu: 'En Şanslı Kulüp Trabzonspor'
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bu dönemde pek çok insan ve kurum gibi Trabzonspor ekibi olarak kendilerinin de tutucu bir bekleyiş içinde olduğunu vurgulayarak, "Yine de şu an için ertelediğimiz bir plan yahut askıya aldığımız bir proje yok. Mevcut şartlar içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Ağaoğlu, bu sürecin ne zaman biteceği veya bu dönemden nasıl bir sonuçla çıkılacağının tahmin edilmesinin imkansız olduğunu belirterek şöyle konuştu:

 "Şu günlerde pek çok kişi ve kurum gibi Trabzonspor Kulübü olarak bizler de temkinli bir bekleyiş içindeyiz. Yine de şu an için ertelediğimiz bir plan yahut askıya aldığımız bir proje yok. Mevcut şartlar içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bildiğiniz gibi Trabzonspor, bir süredir zaten kendi ekonomik krizinin üstesinden gelmeye çalışıyordu. İki yıldır attığımız tüm adımların hareket alanını kısıtlı bütçemiz belirliyordu. Bu anlamda öz kaynaklar en doğru seçenekti. Biz kendi kendine yeterli bir ekonomik ve sportif düzen yaratabilmek için zaten altyapımıza yönelmiştik. Bakın, şimdi herkes içinde bulunduğumuz olağanüstü şartlar ve dış mecburiyetlerden ötürü kendine kendine yetebilmenin yollarını arıyor. Bu açıdan bakıldığında en şanslı kulübün Trabzonspor olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz."

Geçen ay bir taraftan coronavirüsle savaşlarını devam ettirirken diğer taraftan ise tüm duası ve bereketi ile ramazan ayını karşıladıklarını hatırlatan Ağaoğlu, "Mayıs ayı sonunda Ramazan Bayramı'nı kutlayacağız. Dilerim ki pandemiye karşı savaşımızı kazandığımız gün bayram sevincimiz katlanacak. En kısa sürede çifte bayram yaşamak dileğiyle. Herkese sağlıklı, huzurlu bir mayıs ayı diliyorum." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal