Öykü Çelik spor salonu pozlarıyla güzelliğini bir kez daha gösterdi! Güzel oyuncu güzelliğinin sadece gözlerinden gelmediğini kanıtladı

Öykü Çelik spor salonu pozlarıyla güzelliğini bir kez daha gösterdi. Güzel oyuncu güzelliğinin sadece gözlerinden gelmediğini kanıtladı.

28.06.2022-14:55 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-14:55) Öykü Çelik spor salonu pozlarıyla güzelliğini bir kez daha gösterdi! Güzel oyuncu güzelliğinin sadece gözlerinden gelmediğini kanıtladı

Ekranların en güzel oyuncularından birisi olarak görülen Öykü Çelik, sosyal medyada da aktif olmasıyla zaman zaman magazin dünyasının gündemine geliyor. Son olarak bir temizlik ürününün reklam yüzü olan güzel oyuncu spor yapmaya da oldukça önem veriyor gibi görünüyor. Öykü Çelik spor salonu pozlarıyla güzelliğini bir kez daha gösterdi Güzel oyuncu güzelliğinin sadece gözlerinden gelmediğini kanıtladı. Karın kaslı vücuduyla Öykü Çelik bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

Öykü Çelik’ten karın kası şovu

Ekranlarda bir süredir gözükmeyen güzel oyuncu Öykü Çelik, sosyal medyadaki pozlarıyla magazin dünyasını sallamaya devam ediyor. 

Öykü Çelik

Spor salonundan bazı pozlarını paylaşan güzel oyuncu paylaşımının altına ‘Bu kadar karın kası yeter sanırım değil mi?’ sözlerini yazdı.

Öykü Çelik

Öykü Çelik’in muhteşem fiziği sosyal medyada büyük bir beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal