Çarkıfelek yarışmasının hostesi Emel Özkızıltaş, mini şortuyla ortalığı kasıp kavurdu!

Bir dönem ekranlarda yayınlanan Çarkıfelek isimli yarışma programında hosteslik yapan Emel Özkızıltaş, mini şortuyla pozlar verdi ve Instagram hesabından paylaştı. Güzel hostesin paylaşımları ortalığı kasıp kavurdu..

28.06.2022-14:36 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-14:36) Çarkıfelek yarışmasının hostesi Emel Özkızıltaş, mini şortuyla ortalığı kasıp kavurdu!

İlk olarak bir moda yarışmasına katılan Emel Özkızıltaş, daha sonra ekranların sevilen yarışmalarından Çarkıfelek'e geçti. Programda hosteslik yapan ve sempatik tavırlarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Emel Özkızıltaş, son zamanlarda sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda adından söz ettiriyor.

Emel Özkızıltaş

Ekranların tanınan yüzlerinden biri haline gelen Emel Özkızıltaş, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. 36 yaşındaki Emel Özkızıltaş, Instagram pozlarıyla magazin gündeminin içinde yer almaya başlarken güzelliği ile de tüm dikkatleri üzerine topluyor.

Emel Özkızıltaş

Mini şortuyla birbirinden güzel pozlar verdi

Moda programı sonrasında Çarkıfelek yarışmasında boy gösteren Emel Özkızıltaş, hem güzelliği hem de sempatik tavırlarıyla seyircilerin büyük beğenisini kazandı. Instagram hesabını aktif olarak kullanana ve her anını takipçileriyle payalaşan ünlü isim son pozuyla ortalığı kasıp kavurdu.

Emel Özkızıltaş

Mini şortuyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan Emel Özkızıltaş, kısa sürede beğeni rekoru kırarken binlerce yorum aldı.

Emel Özkızıltaş

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal