Sinem Ünsal’ın süper mini elbisesi ve göğüs dekoltesi yürek hoplattı! Ünsal dans videosuyla kısa sürede viral oldu

Mucize Doktor dizisiyle hafızalara kazının Sinem Ünsal, süper minisi ve göğüs dekoltesi ile yürek hoplattı. Şimdilerde dizideki partneri olan Halit Özgür Sarı, güzel oyuncunun mini elbisesi ile yaptığı dans videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede sosyal medyanın gündeminde yer edinen olayda Sinem Ünsal’ın fit hali de çok konuşuldu.

28.06.2022-14:27 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-14:27) Sinem Ünsal’ın süper mini elbisesi ve göğüs dekoltesi yürek hoplattı! Ünsal dans videosuyla kısa sürede viral oldu

Güzel oyuncu Sinem Ünsal, giydiği mini elbise ve göğüs dekoltesiyle görenleri kendisine hayran bıraktı. Partneri Halit Özgür Sarı’nın çektiği dans videosu kısa sürede sosyal medya da viral oldu. İşte Sinem Ünsal’ın süper minisiyle ettiği dans görüntüleri…

Sinem Ünsal fiziğiyle çok konuşuldu

Kardeşlerim dizisiyle ekrana gelen Halit Özgür Sarı, adını tüm Türkiye’ye duyurdu. Kardeşlerim’de karakterin ölmesiyle ile diziye veda eden yakışıklı oyuncu hiç ara vermeden oyunculuk serüvenine devam ediyor. Bu kez başrol olarak yer aldığı dizi de partneri Sinem Ünsal oldu.

Sinem Ünsal Halit Can Sarı

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Sarı, partneri Sinem Ünsal’ın süper minili göğüs dekolteli elbisesiyle dans ettiği görüntüleri paylaştı.

Sinem Ünsal Yürek Hoplattı

Görüntülerin yayınlanmasıyla birlikte Sinem Ünsal sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Hem güzelliği hem de fiziğiyle göz kamaştıran ünlü oyuncu dekoltesiyle de yürek hoplattı. Paylaşımın ardından hızla yayılan video binlerce beğeni aldı.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal