Defne Samyeli tatil pozlarıyla sıcak havaları iyice ısıttı! 49 yaşındaki Defne Samyeli kusursuz fiziği ile adından söz ettirdi

Yaşına rağmen fit vücuduyla dikkat çeken Defne Samyeli tatil pozlarıyla sıcak havaları iyice ısıttı. 49 yaşındaki Defne Samyeli kusursuz fiziği ile adından söz ettirdi.

28.06.2022-13:50 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-13:50) Defne Samyeli tatil pozlarıyla sıcak havaları iyice ısıttı! 49 yaşındaki Defne Samyeli kusursuz fiziği ile adından söz ettirdi

Tatil sezonunu açan ünlü isimlerden birisi olan Defne Samyeli, yıllar önce sunuculuk mesleğini bırakarak oyunculuğa ve şarkıcılığa yelken açtı. 49 yaşında olmasına rağmen oldukça genç görünen ve fit vücuduyla da kendisinin yarısı yaşındaki kadınlara taş çıkartan Defne Samyeli tatil pozlarıyla sıcak havaları iyice ısıttı. 49 yaşındaki Defne Samyeli kusursuz fiziği ile adından söz ettirdi.

Defne Samyeli tatil pozlarıyla havayı ısıttı

Eskiden sunucu olan, şu sıralarda ise şarkıcılık ve oyunculuk mesleklerini devam ettiren Defne Samyeli, son zamanlardaki cesur kıyafet seçimleri ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Defne Samyeli

Sahneler ara veren Defne Samyeli’nin dekolteli kıyafetlerinin dışında genç kızları kıskandıracak derecedeki güzelliği ile çok konuşuldu.

Defne Samyeli

Barbados’ta tatiline devam eden Defne Samyeli, mayolu pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Defne Samyeli

Güzelliği ile yine yürek hoplatan Defne Samyeli’nin mayolu fotoğrafları beğeni yağmuruna tutuldu.

Gayrettepe’de sahne aldı

Dün akşam saatlerinde Gayrettepe’de bulunan bir mekanda sahne alan Defne Samyeli, kabarık eteğiyle sahneye çıkmış fakat art arda olacak şekilde soyunarak mayosuyla şovuna devam etti.

Defne Samyeli

Defne Samyeli’nin yürek hoplatan sahne performansı bazı hayranlarının büyük beğenisini alsa bazı hayranlarının eleştirilerine de maruz kaldı.

Defne Samyeli

Konser maratonuna yoğun bir şekilde devam eden 49 yaşındaki Defne Samyeli, sağlıklı beslenerek spor yapmayı hiç ihmal etmiyor.

Defne Samyeli

 Dengeli beslenen ve düzenli spor yapan Defne Samyeli’nin vücudu bu sayede hep fit kalıyor.

Defne Samyeli’den havaları ısıtan hareketler

Gayrettepe’deki konseri sırasında derin göğüs dekolteli siyah kabarık eteğiyle sahneye çıkan ve hayranlarıyla buluşan Defne Samyeli, konserinin ortasında ilk olarak kabarık eteğini, sonrasında uzun tül eteğini ve son olarak beline sardığı tülü çıkararak sadece mayosu ile konserine devam etti.

Defne Samyeli

Mayısolu bir şekilde şarkı söylemeye devam eden Defne Samyeli’nin inanılmaz vücudu sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasında yer almayı başardı.

Defne Samyeli

Defne Samyeli hayranlarının bazıları bu hareketi çok beğenirken, bazı takipçiler ise bu hareketi abartılı bulduğunu ifade etti.

Defne Samyeli

Tatilinden önce Nişantaşı’nda bir eğlence mekanından çıkarken görüntülenen Defne Samyeli, eski sevgilisi Cem Yılmaz’dan 21 yaş küçük olan Rüya Demirbulut ile yaşadığı aşk konusunda kendisine yöneltilen sorulara ‘’Bu yaş farkı olayı yeni bir şey değil’’ yanıtını vermişti.

Defne Samyeli

Daha sonra Etiler’de de kameralara yakalanan 49 yaşındaki ünlü isim, ‘’Ben nezaketimden, beni bekliyorsunuz diye bütün sorularınıza cevap vermeye çalışıyorum. Bana sormadığınız soruları yazarak oradan manşet çıkartıyorsunuz. Nezaketim ceza ile karşılanıyor. Bugüne kadar kimin hayatı hakkında cevap vermişim ki gönderme yapayım? Beni başka insanlarla aynı haberlere meze yapıyorsunuz. ‘’ sözleriyle magazin muhabirlerine tepki göstermişti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal