Onunla Aynı Formayı Giymek Benim İçin Onur

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Jailson, Kanarya ekibinin Antalya'daki sezon arası hazırlık kampında basın toplantısı gerçekleştirdi.

10.01.2020-14:40 - (Son Güncelleme: 12.01.2020-18:36) Onunla Aynı Formayı Giymek Benim İçin Onur

Jailson, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve Fenerbahçe formasıyla lig kupasını alarak takım tarihine geçmek istediğini söyledi. Brezilyalı oyuncu, vatandaşı Luiz Gustavo ile aynı ekipte olmanın kendisini için gurur olduğunu aktardı.

İşte Jailson'un açıklamaları şu şekilde:

"Çok önemli bir dönem bizim için. Hocamızın bizden istediklerini anlayıp daha iyi yerine getirebilmemiz için çok önemli. İkinci yarıya daha güçlü hazırlanıp hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz."

"Ben orta saha saha oyuncusuyum, ön liberoyum ama hocamın nerede ihtiyacı olursa orada oynamaya hazırım. Savunma pozisyonuna da her geçen gün adapte oluyorum. Elimden gelenin en iyisini yaparım. Rizespor maçında gol atıp takım arkadaşlarıma yardım ettiğim için çok mutluyum. Her idmandan sonra bitiricilik çalışması yapıyoruz. Tanrı'ya şükürler olsun ki çok güzel bir gol attım."

"Luiz Gustavo'yu Brezilya Milli Takımı'nda oynadığı zamanlardan beni takip ediyorum. Gerçekten çok tecrübeli bir futbolcu. Onunla aynı formayı giymek benim için onur. Minnettarım ve mutluyum. Futbolumu geliştirmem için bana çok yardımcı oluyor."

"Türkiye Ligi rekabetçi ve dengeli bir lig. 4-5 takım şampiyonluk için yarışacaktır. Biz de konsantre bir şekilde çalışıp sezon sonunda şampiyon olarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz"

"Fenerbahçe'den ayrılmayı asla istemem. Ailem ve ben burada çok mutluyuz. Kontratımın sonuna kadar (Mayıs 2020) burada kalmak ve şampiyonluk yaşayıp Fenerbahçe tarihine geçmek istiyorum"

"Her oyuncu ülkesinin milli takımının formasını giymek ister. Kim bilir belki bir gün Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyerim"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal