Ömer Üründül Galatasaray'ın Teknik Direktörü Domenec Torrent Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar Yaptı!

Süper Lig'de Galatasaray'ın, Kasımpaşa'ya kendi evinde 3-1 kaybetmesinin ardından ünlü yorumcu Ömer Üründül'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

21.01.2022-09:46 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-09:52)

Süper Lig'de Galatasaray'ın, Kasımpaşa'ya 3-1 kaybetmesinin ardından ünlü yorumcu Ömer Üründül dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü yorumcunun açıklamaları büyük ses getirdi.

AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Ömer Üründül, Galatasaray'ın Kasımpaşa'ya mağlup olmasının ardından yaptığı açıklamada 'Dün gece karşılıklı hataların olduğu, kopuk kopuk bir futbol izledik. Galatasaraylı futbolcular hırslıydı. Kötü gidişe son vermek istiyorlardı. Ancak garip orta saha kurgusu ile oyunu domine etmeleri ve organize olmaları mümkün değildi. Kırk yıl düşünsem Van Aanholt-Alpaslan-Cicaldau'dan bir orta saha oluşturmak aklımın ucuna bile gelmezdi.'
'İlk yarıda Galatasaray iki pozisyon kaçırdı. Kalesindeki bir korner dönüşünde de kontratakta, 31'inci dakikaya kadar sahada hiç görünmeyen Halil, güzel götürdüğü atağı kaliteli bir plase ile golle sonlandırdı. Ama Kasımpaşa maçın başında Umut'la net bir gol kaçırmıştı.'
'Devre biterken de Donk ile beraberlik golünü attı. İkinci yarıda Galatasaray yine golü bulmak istiyordu ve o aradaki tempoda da maçın kırılma anı geldi. Kasımpaşa'nın hediye ettiği bir pozisyonda Kerem yüzde yüzlük fırsatı aynı pozisyonda iki kere kaçırdı.' ifadelerine yer verdi.


TEKNİK ADAM HAKKIDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Ömer Üründül, Galatasaray'ın teknik direktörü Domenec Torrrent hakkında 'Torrent'in oyuncu değişiklikleri başladı. Aslında Kasımpaşa önde olmasına rağmen açık oynuyor, yanlış yapıyordu. Çünkü deplasmanda galipsin, rakibin de üç tane sprinteri var.Ama Galatasaray o kadar kötüydü ki bu ortamdan da faydalanamadı. Üstüne üstlük uzatmada da üçüncü golü yedi. Hem takım hem yönetim hem taraftar için zor günler başlıyor. İspanyol teknik direktör de eğer böyle kadroda ve taktikte harakiri tipi maceralara devam ederse kaostan kurtulmak daha da zor olur. Kasımpaşa dünkü galibiyetle 4'te 4 yaptı. Gerçekten çok büyük bir başarı. Takım halinde iyi oynamaya çalıştılar. Bir kişi öne çıkacaksa "Donk" derim. Yalnız yeni yabancıları Mamadou Fall çok enteresan bir oyuncu. Kısa sürede adından ciddi biçimde bahsedileceği görüşündeyim.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal