Arda Turan'dan Kasımpaşa Yenilgisi Sonrası Çarpıcı Açıklamalar!

Galatasaray kaptanı Arda Turan, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında kendi sahalarında 3-1 Kasımpaşa'ya mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yapmış olduğu açıklamalarla birlikte taraftarlara seslendi.

21.01.2022-09:35 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-09:35)

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa ile kendi sahasında karşı karşıya gelen Galatasaray öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

CİMBOM DÜŞME HATTINDA

Sarı kırmızılılar ligde çıktığı son 3 karşılaşmada sahadan mağlubiyetle ayrılırken, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 22 haftanın ardından topladığı 27 puan ile birlikte 13. sırada küme düşme hattının hemen üstünde yer alıyor.


KAPTANA AĞIR ELEŞTİRİLER GELMİŞTİ

Galatasaray'da son haftalarda özellikle aldığı kilolar nedeniyle sosyal medyada gündem haline gelen ve topa tutulan kaptan Arda Turan, Kasımpaşa yenilgisinin ardından yapmış olduğu açıklamalarla birlikte taraftarlara seslendi.

ARDA TURAN'IN AÇIKLAMALARI

Kaptan Arda Turan, Spor Toto Süper Lig'de son olarak aldıkları Kasımpaşa yenilgisinin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İşimiz çok zor. Çok zor durumdayız. Açıkçası bu durumdan çıkmak zorundayız. Ligde şampiyonluğu kaybettik, UEFA'ya kadar en iyi şekilde toparlanıp onu motivasyon kaynağı olarak almalıyız. Bulunduğumuz durum bize yakışmıyor, utanmalıyız. Utanıyorum. Futbol kariyerimin en kötü günlerini yaşıyorum belki de... Belki kendi aramızda konuşarak olmuyor ama çıkıp mücadele etmeliyiz. Galatasaray forması çok değerli. Bu durumdan utanmalı ve daha çok çalışmalıyız. Bunu kimse hak etmiyor. Bu yaptığımız doğru değil. Bir Galatasaray taraftarı olarak, kendi anne ve babamın telefonlarını dahi açmaya çekiniyorum. ' ifadelerini kullanarak içinde bulundukları durum hakkında konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal