'Oğuzhan Özyakup, Feyenoord'da Kalmak İstiyor'

Sezon arasında Beşiktaş'tan Hollanda Ligi Eredivisie ekiplerinden Feyenoord'a kiralanan Oğuzhan Özyakup için Hollanda basınından çarpıcı bir açıklama yapıldı.

16.04.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-16:46) 'Oğuzhan Özyakup, Feyenoord'da Kalmak İstiyor'
Beşiktaş'tan Feyenoord'a kiralık olarak giden Oğuzhan Özyakup'un geleceği ile alakalı belirsizlik devam ederken, De Telegraaf'ın Feyenoord mikrofonu Marcel van der Kraan, 27 yaşındaki futbolcuyla ve Hollanda takımıyla konuştuğunu vurgulayarak son hali anlattı.

İşte o açıklamalar:

"OĞUZHAN KALMAK İSTİYOR"
"Henüz transfer ücreti görüşülmedi ancak finansal olarak kulübü belli bir destekte bulunmadığı sürece Feyenoord için karşılanabilir değil. Oyuncu Feyenoord'da kalmak istiyor."

"MAAŞI DEZAVANTAJ"
"Maaşı ciddi bir dezavantaj yaratıyor. Beşiktaş ile 2022'ye kadar sözleşmesi var ve Feyenoord'un en çok kazanan oyuncusundan bile daha çok kazanıyor."

"GERÇEKTEN ÇOK ETKİLEDİ"
"Oğuzhan Özyakup, teknik ekibi ve takım arkadaşlarını etkiledi. Feyenoord için gerçekten bir değer kattı ancak ilk maçından sonra sakatlanması talihsiz oldu."

FEYENOORD'UN İHTİYACI OLAN TECRÜBE VAR"
"İdmanlarda ne kadar çabuk düşünebildiğini gözler önüne serdi. Feyenoord'un ihtiyacı olan kalite ve tecrübeye kesinlikle sahip."

12 GOL, 1 ASİST
Feyenoord'da totalde 4 karşılaşmada yer alan yıldız futbolcu, 127 dakikada takımına 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal