OGM personel alımları hangi illerde yapılacak? OGM geçici işçi alımı yapılacak il listesi

Resmi Gazete'deki ilanlar kapsamında Orman Genel Müdürlüğü 5 bin geçici işçi alımı gerçekleştirecek. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak ve 11 Nisan itibari ile başlayacak. 18 yaşını tamamlamış olanlar, herhangi bir kurum ya da kuruluştan emekli maaşı almayanlar başvuru yapabilecek. İşte detaylar...

10.04.2022-20:42 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-20:42) OGM personel alımları hangi illerde yapılacak? OGM geçici işçi alımı yapılacak il listesi

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) personel memur alımı başvuruları 4 Nisan tarihinde başladı. Başvurular bugün yani 10 Nisan saat 23:59 da sona erecek. Başvurular için isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden yapılmaktadır.

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Memur alımı başvuru şartları nelerdir?

- Türk vatandaşı olmak -Başvurularını tamamlayan adayların 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir.

-Erkek adayların askerliğini yapmış yada tescilli olması gerekmektedir.

-Adli sicil kaydının temiz olması gerekmektedir.

-Herhangi sigorta kurumundan aylık almaması gerekmektedir.

-Başvuru son gününe kadar öğrenim durumu ile diğer özel ve genel şartları taşıması gerekmektedir.

-Türkiye İş Kurumu Açık iş ilanında belirtilen bölgelerde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

-Adaylar sadece bir görev için başvuru yapabileceklerdir.

Orman Genel Müdürlüğünün işçi alımı yapacağı kadrolar

Diğer orman işçisi pozisyonunda 3 bin 937 işçi alınacak. En düşük olarak ortaöğretim mezunu olmalı ve erkek adayların başvuruları alınacaktır. 25 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir.

İtfaiyeci olarak 500 işçi alınacak. En az ortaöğretimi tamamlamış olması gerekmektedir. Erkek adayların başvuruları alınacak olup 30 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir.

Aşçı statüsünde 280 işçi alınacak. En düşük olarak ilköğretim mezunu olmalı. Aşçılık alanında en az 1 yıl deneyim sahibi ve 35 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir.

Diğer fidanlık işçileri ve bahçıvanlar kategorisinde 183 işçi alınacak. En az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor.

İşletme elektronik bakımcısı pozisyonunda 100 işçi alımı yapılacaktır. En az ortaöğretim ve 30 yaşını doldurmamış erkek adayların başvuruları alınacaktır.

 Toplam 5 bin işçi alımı yapılacaktır. Başvuru yapan adaylar kura yolu ile seçilecektir.

OGM işçi alımı başvuru şartları

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal