Nwakaeme: ‘Burada Futbol Oynamak Keyif Veriyor’

Trabzonspor'un en etkili oyuncuları içerisinde yer alan Anthony Nwakaeme önemli açıklamalar yaptı. Nijeryalı futbolcu, başarılı performansını yaşam felsefesine borçlu olduğunu vurguladı.

18.04.2020-10:54 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-10:51) Nwakaeme: ‘Burada Futbol Oynamak Keyif Veriyor’

Trabzonspor'da oynadığı bu sezon 37 karşılaşmada 13 gol ve 11 asistlik katkı sağlayan Anthony Nwakaeme, başarısının sırrını söyledi. Nwakaeme, her zaman daha iyisini gerçekleştirebileceğine inandığını ifade ederek "Benim için imkansız diye bir şey yoktur. Bu benim hayat felsefem diyebilirim. Bugüne kadar hep bu doğrultuda çalıştım. Bundan sonra da aynı düşüncede olacağım" şeklinde konuştu.

ATEŞLİ BİR TARAFTARIMIZ VAR

Trabzon'da yaşadığı havanın, şehrin insanının futbola ve takıma olan sevgisinin de kendisini çok etkilediğine dikkat çeken Nijeryalı, şu ifadeleri kullandı:

"Burada futbol oynamak keyif veriyor. Deplasmanda bile bizi yalnız bırakmayan çok ateşli bir taraftarımız var. Ancak evimizdeki atmosferin gerçekten görülmeye değer olduğunu söyleyebilirim. Şu an lig için konuşmanın çok doğru olmadığını düşünüyorum. Evet iyi bir konumdayız ama daha ligin bitmesine uzun bir zaman var."

DUA EDİYORUZ

Nwakaeme, coronavirüs salgını sebebiyle liglerde karşılaşmaların askıya alınmasının üzücü bir durum olduğunu fakat bu salgının bir an önce sonlanması için dua ettiklerini de açıkladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal