Altay Kaptanı Özgür Özkaya: 'Futbolu Çok Özledim'

TFF 1. Lig takımlarından Altay' ekibinin kaptanı Özgür Özkaya, futbolu ve mücadelelerin havasına hasret kaldığını söyledi.

18.04.2020-10:49 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-10:43) Altay Kaptanı Özgür Özkaya: 'Futbolu Çok Özledim'
Özgür Özkaya, takımın web sitesinden paylaşılan açıklamasında, Covid-19 pandemisi sebebiyle liglere ara verilmesinden sonra İstanbul'a geldiğini ve çalışmalarına evde deva ettiğini söyledi.

Kaldığı sitenin koşu parkurunda idman yaptığını belirten Özgür, "Bu süreçte kilo almadan hazır bir şekilde geri dönmek istiyorum. Yaşanan salgının bir an önce bitmesini diliyorum. Futbolu ve maç atmosferini çok özledim. Umarım yeniden başladığımızda maçlarımızı taraftarımızın önünde oynayabiliriz." sözlerini söyledi.

Özgür Özkaya, Yalçın Koşukavak'ın teknik adamlığa gelmesinin sonrasında güzel bir yükseliş yakaladıklarını vurgulayarak şöyle konuştu:

"Kalan 6 maçın hepsini kazanmaya talibiz. Bu arayı psikolojik olarak iyi geçirenler başarılı olacaktır. Altay olarak Süper Lig'e çıkma hedefimiz var ve biz buna inandık. Ligler yeniden başladığında iyi performans gösterip mutlu sona ulaşan taraf olmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güçlü ve kaliteli bir kadromuz da var. Taraftarlarımız da bize inansınlar ve her zaman yanımızda olsunlar."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal