Nusaybin'de 8 Kişinin Öldüğü Patlamanın İlk Görüntüleri!

Nusaybin'e yapılan ve 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 35 kişinin yaralandığı saldırı anına ait güvenlik kamerası görüntülerinde, saldırının şiddeti dikkat çekiyor.

17.10.2019-13:03 - (Son Güncelleme: 17.10.2019-13:07)

Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'de işgali altındaki bölgelerden, Nusaybin'e düzenlenen ve 8 kişinin şehit düştüğü, 35 kişinin yaralandığı saldırı anına ait güvenlik kamerası görüntülerinde, saldırının şiddeti göze çarpıyor.

Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bölgelerden, Mardin'in Nusaybin ilçesine yapılan ve 8 kişinin şehit düştüğü, 35 kişinin yaralandığı saldırı anı bir binaya ait güvenlik kameralarına takıldı.

Saldırının hedef aldığı binanın bahçesi, girişi ve içerisinde güvenlik kameralarına takılan görüntülerde, havan mermilerinin düştüğü ve saldırının şiddeti dikkat çekiyor.

Gündemde büyük ses getiren bu görüntülerde, havan mermisinin düşmesinin ardından patlama anı, oluşan tahribat ve vatandaşların paniği açığa çıkıyor.

Patlamadan sonra binaya sığınan ve koşuşturanların yer aldığı görüntülerde, bir annenin kucağındaki çocuğunu korumaya çalıştığı, yaralanan bir kişinin de yerde sürünmesi kameralara yansıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal