Novak Djokovic: 'Aşırı Derecede Üzgünüm, İstemeden Oldu'

Ünlü tenisçi Novak Djokovic'in ABD Açık 4. tur karşılaşmasında sinirle vurduğu top bir çizgi hakeminin boğazına gelmişti. Basın toplantısına dahil olmayan Djokovic Instagram hesabından bir açıklama paylaştı.

08.09.2020-09:02 - (Son Güncelleme: 08.09.2020-08:49) Novak Djokovic: 'Aşırı Derecede Üzgünüm, İstemeden Oldu'

ABD Açık’ta akıllarda kolayca silinmeyecek olay gerçekleşti. Şampiyonluğun favorisi, dünyanın 1 numaralı tenisçisi Sırp Novak Djokovic’in, 4. tur müsabakasında sinirle vurduğu top bir çizgi hakeminin boğazına denk geldi. Aldığı darbeden dolayı nefesi kesilen kadın hakem bir anda yere yığılınca karşılaşma durdu. Hakemler kısa bir görüşmenin sonrasında kurallar gereği Djokovic’i turnuvadan diskalifiye etti.

2016 YILINDA DA RAKET FIRLATMIŞTI

Basın toplantısına dahil olmayan Djokovic Instagram hesabından açıklama paylaştı: “Çizgi hakeminin durumunu kontrol ettim. İyi olduğunu gördüğümde tanrıya şükrettim. Onu bu sıkıntıya soktuğum için aşırı derecede üzgünüm. İstemeden oldu. Davranışımdan dolayı organizasyondan, ve etkilenen herkesten özür diliyorum. İçime dönmeliyim ve bunu bir oyuncu ve insan olarak kişisel gelişimim için bir derse dönüştürmeliyim”

Djokovic daha önce de 2016 Fransa Açık’ta fırlattığı raketin bir çizgi hakeminin yakınına gelmesiyle diskalifiye edilmeden son anda yırtmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal