NMR coin nedir? Numeraire coin projesi ve yol haritası

Kripto para dünyasında yer alan Numeraire (NMR) token birçok yatırımcı tarafından merak ediliyor. Araştırılan konular arasında yer alan Numeraire (NMR) token hakkında 'NMR coin nedir?, Numeraire coin projesi ve yol haritası' gibi sorular soruluyor. NMR coin ile ilgili tüm detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

19.04.2022-19:47 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-19:47) NMR coin nedir? Numeraire coin projesi ve yol haritası

Merkeziyetsiz finans piyasası hızla gelişmeye devam ederken, bununla birlikte DeFi hizmetlerine ve ürünlerine odaklanan daha fazla kripto para projesi ortaya çıkıyor. Ortaya çıkan bu projeler arasında Numeraire yer alıyor.

Numeraire (NMR) nedir?

Numeraire, finansal tahmin modelleri oluşturmak için yapay zeka, makine öğrenimi, blok zinciri teknolojisi ve veri biliminin bir birleşimini kullanan hedge fon platformuna denilmektedir.

Veri bilimcilerini, şifreli veri kullanmaya ve tahminlerde bulunmaya teşvik ederken; ağ kullanıcılarını ise Ethereum blok zincirinde hisse senedi ticareti yapmasına mümkün kılıyor. DeFi projeleri için Ethereum'un en iyi blok zinciri ortamlarından biri olduğu biliniyor.

Numerai; bir riskten korunma fonu görevini üstlenen, hisse senedi piyasalarını tahmin ederek kullanıcıların hisse senedi ticareti yapmasına izin veren ve tüm bunları yapay zeka, makine öğrenimi, kriptografi ve veri bilimiyle birleştiren blok zinciri tabanlı bir yazılımdır.

Numerai Signals, belirli olan bir ticaret tarzını ya da bir hisse senedini desteklemek amacıyla borsa stratejilerinin yüklendiği yerdir. Numerai Tournament ise kullanıcıların ticaret algoritmalarını haftalık bir yarışma olarak yüklemelerine olanak tanımaktadır.

Platform için NMR, esas ödeme yöntemi olarak işlev görmektedir. Aynı zamanda piyasa tahminlerine dayalı sonuçlar üzerinde stake yapmak için de kullanılmaktadır. NMR bir ERC-20 tokenidir.

Numeraire Coin

Numeraire nasıl çalışır?

Numerai yazılımı, kullandığı Erasure protokolü ile kullanıcıların NMR’lerini stake etmeye teşvik etmesini sağlamaktadır. Eğer bir kullanıcı, seçilmiş olan tahmin modeline dayalı olarak doğru sonuca NMR’yi koyarsa, protokol kullanıcıya NMR tokeni ödül verir.

2015'te Richard Craib'in California eyaletine bağlı San Francisco'da kurduğu Numerai, 2017'de 1 milyon NMR tokeni çıkararak bu tokenleri daha önceden turnuvalara katılan veri bilimcilerine dağıttı. Projenin arkasında yer alan esas amaç; kullanıcıların yapay zeka, makine öğrenimi, veri bilimi ve kriptografiye dayalı otomatik bir model aracılığı ile hisse senedi ticareti yapmasıdır.

Toplam NMR arzı ne kadar?

Toplamda 11.000.000 NMR arzı bulunmaktadır. Şu an kripto para piyasasında dolaşımda olan 5,888.503,64 NMR vardır. NMR coin 2017 yılının Haziran 25'inde 99,97 dolar ile en yüksek seviyeye ulaşmıştır.

NMR nereden alınır?

NMR coin, çokça tercih edilen Binance borsasından ya da Coinbase ve  Bithumb gibi borsalardan alınabilmektedir.

Aynı zamanda NMR coinlerinizi, NMR-USD, NMR-USDT, NMR-BTC, NMR-KRW, ve NMR-BUSD fiyat çiftleriyle de takas edebilirsiniz.

Numerai

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal