Nihat Özdemir'den Süper Lig İçin Flaş Açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, coronavirüs tedbirlerinden dolayı ileri bir tarihe alınan liglerin durumu ile ilgili açıklama yaptı.

14.04.2020-10:11 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-10:09) Nihat Özdemir'den Süper Lig İçin Flaş Açıklama!

Yeni tip (Covid-19) salgını sebebiyle liglerin ne zaman başlayacağı konusundaki hazırlıklar devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, devlet görevlileriyle devamlı iletişim durumunda olduklarını ifade etti.

"ŞU TARİHTE BAŞLAR' DİYEMEYİZ

Liglerin yeniden başlama tarihi ile alakalı toplantıların titizlikle sürdüğünün vurgulayan ve konuyla alakalı açıklama yapan Özdemir, "TFF olarak 'lig şu tarihte başlayacak' demek gibi bir kararımız olamaz" şeklinde konuştu.

‘MAYIS'IN İLK HAFTASI GÖRÜŞECEĞİZ’

TFF Başkanı, "Buna devletimizin belirli kurullarıyla birlikte karar vereceğiz. Örneğin Sağlık Bakanlığı, Spor Bakanlığı ve bilim kurullarının hazırlayacakları raporlar çok önemli. Bunların ışığında hareket edeceğiz. Elbette UEFA'nın görüşünü de alacağız. Mayısın ilk haftası yapacağımız değerlendirmede mayıs ayında çalışmaların başlayıp, başlamayacağını bu raporlar belirleyecek" değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal