Beşiktaş’tan Rest! ‘İsteyen FIFA'ya Gider’

Beşiktaş'ta yönetim Süper Lig'e coronavirüs nedeniyle durdurulmasının sonrasında, takıma para girişinin de kesilmesiyle ciddi bir karar verdi.

14.04.2020-09:59 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-09:57) Beşiktaş’tan Rest! ‘İsteyen FIFA'ya Gider’

Mali kriz sebebiyle yerli, yabancı bütün oyuncularla senelik maaşlarını düşürmek için toplantı yapan Beşiktaş Yönetimi, gerçekleşen sıkıntılı zamanlarda futbolcuları karar verme kısmında özgür bıraktı.

Yeni tip coronavirüsün (Covid-19) bütün dünyada futbolu vurmasından dolayı TFF ve yayıncı şirketten para alamamanın yanı sıra, Kartal Yuvası ve tribün kazançlarını da alamayan siyah- beyazlı yönetimin oyunculara, "İsteyen indirimi kabul eder takımda kalır. İsteyen teklif getirip gidebilir" şeklinde konuştuğu ortaya çıktı.

‘SÖZLEŞME FESHEDEBİLİRİZ: FIFA'YA DA GİDEBİLİRSİNİZ’

Ekonomik açıdan çok sorunlu bir aşamadan geçtiklerini belirten siyah-beyazlıların, "Takımdan ayrılmak isteyen varsa karşılıklı sözleşme fesh edebiliriz. Hatta alacakları için kulübü FIFA'ya şikayet etmek isteyen varsa da gidebilir. Çünkü yapacak bir şey yok. Göreve gelirken ne olursa olsun sizlere yalan söylemeyeceğimizi bildirmiştik. Tablo bu, karar sizin" diye ifade ettiklerini bildirdi.

Bu arada idarenin olası FIFA başvuruları durumunda şimdiden savunma planladığı da aktarıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal