Nihat Kahveci Galatasaray'ın bu sezonu tamamladığı durumun kabul edilemez olduğunu söyledi

Nihat Kahveci, Antalyaspor – Galatasaray maçının ardından yapmış olduğu açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Sarı kırmızılıların içinde bulunduğu durumun kabul edilemez olduğunu söyledi.

21.05.2022-16:47 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-17:35) Nihat Kahveci Galatasaray'ın bu sezonu tamamladığı durumun kabul edilemez olduğunu söyledi

Spor Toto Süper Lig’in 38. Haftasında 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan Antalyaspor – Galatasaray karşılaşması büyük bir heyecana sahne oldu. Taraflar ligin son karşılaşmasında sahadan bir puanla ayrıldı.

Cimbom büyük hayal kırıklığı yaşadı

Galatasaray bu sezon adeta kabus gibi bir sezon geçirirken, taraftarlarını da bir hayli hayal kırıklığına uğratmıştı. Fatih Terim ile başlayan sezonda sonrasında Domenec Torrent göreve gelmişti ancak İspanyol hoca da bir türlü isteneni verememişti.


Taraftarlar büyük destek verdi!

Nihat Kahveci, Galatasaray’ın içinde bulunduğu durumun kabul edilemez olduğuna dikkat çektiği açıklamalarıyla büyük ses getirdi. Nihat Kahveci, yaptığı açıklamalarda ;

‘ Maçı izleyen Galatasaray taraftarlarının, son düdükle birlikte Allah'a şükür bu sezon bitti demiştir. Çünkü gerçekten en son 2011 sezonunda eksi 5 averajla ligi tamamlıyor. Bir de bu sezon. Koskoca Galatasaray takımı, Avrupa'da başarılı olan bu takım ligi eksi 2 averajla bitirdi.  ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal